• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Sto se triba napravit ako se ide na brod a agent nije iz Hrvatske..

marinaio

2 casnik palube
Ekipa pozdrav, prvo da pohvalim cili ovaj projekat, mnogo toga korisnog se moze procitat ovdje. A sada pitanje : prije par dana san se ukrca na brzinu na novu firmu i to direkno bez agenta kod nas. Posto san prije bija na Suisse Atlantique, tamo nam je agent zavrsava sve oko prijave na kapetaniji, da li bi mi neko moga rec sto tribam napravit da bi ovjerio navigaciju kad se vratim doma?

:udriglavom

Ekipa pozdrav, prvo da pohvalim cili ovaj projekat, mnogo toga korisnog se moze procitat ovdje. A sada pitanje : prije par dana san se ukrca na brzinu na novu firmu i to direkno bez agenta kod nas. Posto san prije bija na Suisse Atlantique, tamo nam je agent zavrsava sve oko prijave na kapetaniji, da li bi mi neko moga rec sto tribam napravit da bi ovjerio navigaciju kad se vratim doma?

:udriglavom

Glavno i jedino ti je otic na kapetaniju.Tamo ces ispunit papire i to ti je to.Bit ce ti potribna matrikula da se vidi datum ukrcaja/iskrcaja,luka upisa broda itd.

Javit se na kapetaniju prije odlaska na brod sa ugovorom i kopijom av. karte na odjel za socijalni program pomoraca, a po dolasku ovjerit navigaciju u matrikuli na kapetaniji pa onda opet u onaj ured sa kopijama ugovora, plat. lista i av. karte.

pozdrav..dobio sam ugovor u ptak navecer a u subotu nikoga nisam mogao naci u kapetaniji te se nisam mogao prijaviti!sta moze biti?moze li me itko od rodbine?konkretno idem preko dgs pa ako netko zna kojim slucajem da li oni to obavljaju neka mi kaze!hvala

isprintaj papire sa neta,ispuni zatim fotokopiraj ugovor,matrikulu i daj nekome da odnese na kapetaniju u ponedjeljak....tako ja dam zeni kada padne ukrcaj vikend...i nema problema ali tako to funkcionira u rijeci...pa vidi
usput mirno more i sretan put :uzdravlje

hvala stari..neznam da li mozda to radi agencija umjesto mene..pitat cu!bojim se da mi dnevnik nece ovjeriti kad se vratim a sada iskreno nemam niti di kopirati matrikulu..al probat cu u gradu negdje..hvala jos 1 put.

Ako te krca naša agencija koja ima dopusnicu ministarstva, ne treba ništa, oni su te dužni i odjavit i prijavit. Gotova stvar, zato su plaćeni.

za dnevnik ti neznam ja sam jos od onih sta smo samo pisali u biljeznicu svaki dan kadeture,i sve stranice su morale biti pecatirane i numerirane prije ukrcaja ali ako ti je agencija od nas onda bi ti to oni trebali sredit,ukrcaj a za dnevnik nemam pojma....vidi sa drugima na forumu

dobro dnevnik sam ovjerio u kapetaniji..idem preko DGS te mi nista nije receno po pitanju prijave..!sumnjam da mi nebi rekli jer su bili i previse konkretni i informirani su jako!bice da oni to rjesavaju,,,

pozdrav

evo nisam na??ao prikladniju temu, pa ću postaviti pitanje ovdje.
Direktno sam aplicirao za kruzere kao asistent električara i upao sam. Sada na e-mail sam dobio upute i određene dokumente za ispuniti.
po??to mi je to prvi put molio bih pomoć oko nekih nejasnih sitnica.

??to je to Bank Allotment form? Pretpostavljam da je račun ali ??to im točno moram poslati nazad.

Čitam tu gore da se treba prijavljivati u lučkoj kapetaniji, sutra ću to telefonski jo?? provjeriti.
Također kao asistent električara, trebam li imati dnevnik.

pozdrav

evo nisam na??ao prikladniju temu, pa ću postaviti pitanje ovdje.
Direktno sam aplicirao za kruzere kao asistent električara i upao sam. Sada na e-mail sam dobio upute i određene dokumente za ispuniti.
po??to mi je to prvi put molio bih pomoć oko nekih nejasnih sitnica.

??to je to Bank Allotment form? Pretpostavljam da je račun ali ??to im točno moram poslati nazad.

Čitam tu gore da se treba prijavljivati u lučkoj kapetaniji, sutra ću to telefonski jo?? provjeriti.
Također kao asistent električara, trebam li imati dnevnik.

Ovaj bank allotment je devizni broj računa i njegov IBAN broj.
Kad ti po??alju ugovor, onda na kapetaniju...i ne triba?? imat dnevnik.
Sritno!

alo ekipa,ovo mi je nekako najbli?ža tema

naviga sam na turističkom brodu - dnevni izleti, hrvatska zastava,bilo je bez prijave ,ni sta?ž,ni kapetanija
e sad, da li bi bio problem da mi se to upi??e u Ciparsku matrikulu čisto zbog toga da prika?žem vi??e iskustva, da li bi koja kompanija pravila problem ako bi
primjetila da je brod hrvatska zastava,ja iz Hrvatske a matrikula Ciparska.

pozdrav

alo ekipa,ovo mi je nekako najbli?ža tema

naviga sam na turističkom brodu - dnevni izleti, hrvatska zastava,bilo je bez prijave ,ni sta?ž,ni kapetanija
e sad, da li bi bio problem da mi se to upi??e u Ciparsku matrikulu čisto zbog toga da prika?žem vi??e iskustva, da li bi koja kompanija pravila problem ako bi
primjetila da je brod hrvatska zastava,ja iz Hrvatske a matrikula Ciparska.

pozdrav

A moj stari ko tebi brani pisat u matrikulu ''sta pozelis'' ako ti je pecatirano. Jel recimo prije sam naviga na Nizozemskoj matrikuli i u nju pisem kao i u Hrvatsku samo ako ti nema pecata nevirujem da ce ti iko to shvatit vjerodostojno.

Prema mom iskustvu...ćija zastava njegova matrikula. Ne vjerujem da će ti itko dat pečat jedne dr?žave u matrikulu druge.

A moj stari ko tebi brani pisat u matrikulu ''sta pozelis'' ako ti je pecatirano. Jel recimo prije sam naviga na Nizozemskoj matrikuli i u nju pisem kao i u Hrvatsku samo ako ti nema pecata nevirujem da ce ti iko to shvatit vjerodostojno.

Neće biti pečata kapetanije,ali biti će pečat broda

Back