Sto napraviti !!!

ajelecevic

New member
:oSkoro 10ak godina sam 1st.eng na MSC,placa nije losa 6000 Eur ali ugovori ni Indijcima nisu vise dobri 6 mjeseci.Dobio sam Dvije ponude,E.R ugvor 4-2 permanent pay 3500eur i druga NYK 4-4 5300Eur samo na brodu.Sto izabrati ,ostati na MSC ili malo reskirati i promjeniti okruzenje,ako bi neko ima sta rec,javite sea!! PZD svima

na er neces nikad bit doma 2 miseca,zovu te vec nakon misec i sedmicu,za nyk ne znan.ja san bija na er na 3-3 i 5200,samo na brodu

:oSkoro 10ak godina sam 1st.eng na MSC,placa nije losa 6000 Eur ali ugovori ni Indijcima nisu vise dobri 6 mjeseci.Dobio sam Dvije ponude,E.R ugvor 4-2 permanent pay 3500eur i druga NYK 4-4 5300Eur samo na brodu.Sto izabrati ,ostati na MSC ili malo reskirati i promjeniti okruzenje,ako bi neko ima sta rec,javite sea!! PZD svima

Ako oces, javi se ssm (marija), ja uopce neman lose iskustvo s njima, oni samo traze kadar a posli si direktno vezan za kompaniju, ja mislin da osim Princess Cruise line i P&O da traze strojare i za Star Cruises.
Isa bi vjerovatno za drugoga P&O i Princess ti je placa 5500 eura, ugovori kako se dogovoris s njima, a za Star ti je oko 9000 $, dalmos ti dobro zna oko Stara jer je njemu brat na toj kompaniji.
Tel. broj od Marije: 021 558 522

a vala ti je isto...kad malo proraunas dodje ti ista mjesecna plata plus minus 200 eura.
Da sam na tvom mjestu ja bih prije izabrao 4-2 permanent.....
Al ja sam neiskusan po tom pitanju jer sam jos student mpa planiram na ljeto po malo na brod....
dao sam ti svoje misljenje i ono sto bi ja uradio

Ako oces, javi se ssm (marija), ja uopce neman lose iskustvo s njima, oni samo traze kadar a posli si direktno vezan za kompaniju, ja mislin da osim Princess Cruise line i P&O da traze strojare i za Star Cruises.
Isa bi vjerovatno za drugoga P&O i Princess ti je placa 5500 eura, ugovori kako se dogovoris s njima, a za Star ti je oko 9000 $, dalmos ti dobro zna oko Stara jer je njemu brat na toj kompaniji.
Tel. broj od Marije: 021 558 522

Hvala,ali na putnicke za sada ne bih mogao,supruga je plovila sa mnom par godina,dosta ljubomorna,pa bolje mir u kuci,nego se stalno braniti...

zrile bogati,ja znan da je dugo,ali jesi popizdila

A ??ta Kokolo, svi ste ka Mujo iz onog vica

kad je doveo Fatu kod doktora i čeka na hodniku...izlazi doktor i ka?že,
ne sviđa mi se kako Fata izgleda, a Mujo ka?že,
ne sviđa se ni meni, ali dobra je s djecom i dobro kuha...:udriglavom

Sve ti je poznato

Sve ti je poznato

Ma imao sam srece te nisam bio na tim starim kantama,poceo sam kao 2nd/E na Msc Floriana,msc Augusta a poslije stgli su novi brodovi te sam uglavnom na njima,za upravitelja ne mogu jer nemam visu a tamo sam sve pokriva pa cak i upravitelja.Dugo sam ostao jer trebalo je uvijek nesto doma zakrpati,nekoga ukrcati itd..uglavnom vidim da sve razumijes,hvala na savjetu na Gloptika bio jednom prije MSC na PIL-a,jedva prezivia te sam odmah od njih otisao pzd Anto

Hvala

Hvala

Nemam sto reci ,nego hvala puno!!!Sad puno vremena nemam,ali svakako cu kontaktirati i Gloptik,pokusat cu nekako da upadnem i na Carnivala ili Princess,valjda uspijem se nekako progurat do prvoga.Pzd i cujemo !!!!

Back