Skoro 10ak godina sam 1st.eng na MSC,placa nije losa 6000 Eur ali ugovori ni Indijcima nisu vise dobri 6 mjeseci.Dobio sam Dvije ponude,E.R ugvor 4-2 permanent pay 3500eur i druga NYK 4-4 5300Eur samo na brodu.Sto izabrati ,ostati na MSC ili malo reskirati i promjeniti okruzenje,ako bi neko ima sta rec,javite sea!! PZD svima
Ako oces, javi se ssm (marija), ja uopce neman lose iskustvo s njima, oni samo traze kadar a posli si direktno vezan za kompaniju, ja mislin da osim Princess Cruise line i P&O da traze strojare i za Star Cruises.
Isa bi vjerovatno za drugoga P&O i Princess ti je placa 5500 eura, ugovori kako se dogovoris s njima, a za Star ti je oko 9000 $, dalmos ti dobro zna oko Stara jer je njemu brat na toj kompaniji.
Tel. broj od Marije: 021 558 522
Hvala,ali na putnicke za sada ne bih mogao,supruga je plovila sa mnom par godina,dosta ljubomorna,pa bolje mir u kuci,nego se stalno braniti...
A da promini?? suprugu???
zrile bogati,ja znan da je dugo,ali jesi popizdila

Hvala,ali na putnicke za sada ne bih mogao,supruga je plovila sa mnom par godina,dosta ljubomorna,pa bolje mir u kuci,nego se stalno braniti...