Split Ship Management

Tako ni meni u RI nisu htjeli priznat njihov security awareness. Pas im kosti.

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk

Evo ssm traži asistenta makine plaća 800eura ali naravno OBVEZNO ISKUSTVO NA RO RO/PASSENGER BRODIMA-ZA ASISTENTA! odi je sve oÅ¡lo u k...

Traze da sam platiš ljecnicki to nisam nigdje ni na nijednoj firmi cuo

Pa kako nisi čuo mladiću. Ima takvih joÅ¡.., ja sam pisao o njima već, ovdje na forumu. Tj. dolje, ona gosparska kompanija.., dok je joÅ¡ bija Radić u kadrovskom, primija me na posal i kaže ajde sad napravi liječnički - KOÅ TA'ĆETE 1000 KUNA. A imao sam glanjc novi liječnički, obnovljen dva-tri dana ranije u Splitu po puno povoljnijoj cijeni. Al' Radić kaže - "aaaa, ne, to ne važi, imamo mi svoju liječnicu". Ja na to sjeo u bus i za Split - velju - Radiću yeb'se ti i tvoji gospari!

Gospar - eo, Å¡ta znači gospar - da pojasnim? To su farabuti koji Å¡tuju lik Marije Djevice, zapravo pretvaraju se da je Å¡tuju. Crtaju Gospu đe god stignu, čak i po cesti i po tome su dobili ime - gospari.

I onda prodaju te svoje sličice - tj. bižuteriju - od toga žive, na račun ovcolikih vjernika.

Prije svakog ukrcaja pravim liječnički u Italiji i njihovo ministarstvo plaća pregled.

Btw.., jav'se novom Sekretaru - pitaj ga šta misli o tom marifetluku?!

:D

Last edited:
Ne znam ni ko je sekretar ni ovo drugo

Pa kako ne znaÅ¡ ko' je Sekretar? Ne mogu vjerovati? Zar nisi nikada čuo za fikusnu grupirovku SPH?

A gosparska firma je Atlanska Plovidba Dubrovnik, pod 'Rvackom zastavom i zakonima.

Ova grupirovka šta sam spomenija je patriotsko-mafiozna po karakteru.

Last edited:
puno san pročita o SSMu, i ode i po raznim medijima, uglavnom loše. nije mi jasno onda kako odna i dalje rade . kad se ode na njihove stranice otvorenih radnih mista više nego rupa u cidilu, broj brodova na koje krcaju imozantan. gledajući njihovu stranicu ispadaju najbolja agencija u hrvata, a kad se otvore druge stranice nije jasno kako ikoga više mogu ukrcati.
mene zanima di je istina i šta napraviti kad ti javu da imaju ukrcaj za tebe

Back