Snav

myro

timunjer
Ima li netko kakvih informacija o ovoj italijanskoj kompaniji,ili da možda plovi kod njih,imaju većinom brodove na putničkim linijama,a plovit će i na liniji Split - Ancona, katamarani.

Last edited by a moderator:
Evo ga u utorak ujutro u Napulju bi se trebao ukrcati na katamaran SNAV-a još ne znam ime, i onda u lipnju na liniju Split -Ancona.Nije bog zna što ali nije vrijeme od biranja.Pozdrav.

Evo ga u utorak ujutro u Napulju bi se trebao ukrcati na katamaran SNAV-a još ne znam ime, i onda u lipnju na liniju Split -Ancona.Nije bog zna što ali nije vrijeme od biranja.Pozdrav.

Cestitam na poslu i mirno more. Lipo si reka bolje ista nego nista.

myro, na koju poziciju ides, i kolika je placa, uvijek me zanimalo kolika su primanja na toj SKORO pa obalnoj plovidbi?

lp, mirno more

ako si paluba obrati paznju na limite brzine kad udjes u zonu otoka/obale. to ce ti se kosit sa komercijalnim zahtjevima (sto brze/sto prije) koje katamaran cine profitabilnim, ali kazne su garantirane, nakon (sto je u biti najvaznije) sto je val koji sprava proizvede par puta napravia kazin na plazama. zamisli dite koje se kupa po bonaci i onda ga dva vala razbiju o stine.
da, to je (bia) dio MSC-a, u biti dobar posal ako su ti dali imalo pristojnu placu.
sretno!

ako si paluba obrati paznju na limite brzine kad udjes u zonu otoka/obale. to ce ti se kosit sa komercijalnim zahtjevima (sto brze/sto prije) koje katamaran cine profitabilnim, ali kazne su garantirane,
Ne brini sluzbe rade, ako napravi pizdariju odmah javljam VTS Croatia, Pomorskoj policiji i Obalnoj strazi:hihi

Snav

Ne brini sluzbe rade, ako napravi pizdariju odmah javljam VTS Croatia, Pomorskoj policiji i Obalnoj strazi:hihi

Pozdrav ciloj ekipi!

Koliko znam, po iskustvu, nije loše. Nema se baš puno posla jer neši su u makini i na palubi. U restoranu su talijani. Barba i Capo su iz Napolia.
Ja sam sada drugu godinu (krcam se ovi tjedan) i nije mi loše:D:p

Do kraja sezone sam u Anconi! Nemogu se požaliti.:cool:

Snav

Brod je Croazia Jet na liniji Ancona-Split, i sada je u Raveni u doku.
Ima 4x 8000 HP MTUa. i od Austal shipa je.
Inače se zimovalo u Napoliu i minjala se posada svaki misec ali od lani nije.
Imali su još i vezu Pescara-Starigrad-Split ali nezna navodno su prodali brod Pescara Jet.

Za sada toliko ako rebate još kakvu informaciju tu sam

Pozdrav sa Lošinja
Aljoša

plaća je oko 1500 $ za OS sa overtimeom,nije neÅ¡to ali nije ni posao,spava se po hotelima jer brod nema smjeÅ¡taj za posadu,hranu kupujeÅ¡ i prepremaÅ¡ sam, dobije se hranarina,ili jedeÅ¡ na self servicu hranu za putnike.Tko nije previÅ¡e prohtjevan nije loÅ¡e.Problem je Å¡to je posao sezonski i sad nema ukrcaja do slijedećeg svibnja

Back