Seagull pomoc!!!

perica666

moreplovac
Ima li tko odgovore za nove seagull testove jer ovo je ocaj.

Moram provest 3 sata za kompom da bi rijesio jebeni cbt i to ako rijesim sve tocno iz prve, ako ne... slusaj lekciju ispocetka.

Ne znam dali su svi upuceni ali kod novih cbt-a.

-Pitanja koja su u vjezbi nisu ista kao i u zadacima
-pitanja u zadacima se mjenjaju
-kad das odgovor u zadacima ne kaze ti vise koji je tocan odgovor
-i ono najgore po meni je da moze biti jedan tocan odgovor ili par nekoliko!!!

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

slažen se...živi užas... ja san jedva jedan uspia rješit u ovi misec dana šta san na brodu...
i to physical activity ... tako nešto...malo ispod sredine :D
prvi...personal safety nema šanse povise 71% hahahah
pre dugo traju negdi chapteri i jednostavno se pogubiš...
jedina opcija je zapisat na papir sva pitanja i onda upalit lagano i pratit. :p

Vjerujes ti meni da sam i to radio pa opet imam nekad oko 77%. Jer pitanja u zadacima nisu direktna uvijek nego i izvucena iz konteksta. Ma zivi uzas.
Nadam se da se mozemo skupit i stavljat odgovore ovdje.

Iako i to nisi siguran jer kao sto rekoh, biljezis odgovore izvucene iz konteksta tako da ja recimo imam "odgovore" izvucene iz onog predavanja ali djabe kad na kraju imam 77%. Jer neka pitanja ne znam imaju li 1 ili vise odgovora. A neda mi se iskreno istrazivat da dodjem na 100%

Ja rijesavam samo preko 70 i gotovo.. nemam zivaca za gubit slobodno vrijeme na njihove cbt-e

Ima li neko rjesenja za CBT #4014 JRC ECDIS ?

Unaprijed zahvalan :)

E sram te bilo odje trazis resenja umjesto to da posteno odslusas I odradis ljudski,sve ti to gledaju ovi iz Azalee,vidjeces kad te do 2020te ne budu na brod poslali sve zbog CBT-ja to im je mnogo bitno :DDD Daj Lomiju Popovicu da ti to odradi :DD

E sram te bilo odje trazis resenja umjesto to da posteno odslusas I odradis ljudski,sve ti to gledaju ovi iz Azalee,vidjeces kad te do 2020te ne budu na brod poslali sve zbog CBT-ja to im je mnogo bitno :DDD Daj Lomiju Popovicu da ti to odradi :DD

Alo makina bez prozivanja :D Nema odje Azalejaca, praznuju jos :D

Lako je njima da praznuju,a ja sam 31og u 23:59 slao aplikacije za posao,rekoh mozda mi se posreci :DDDD

Back