Rukovanje Brodicom za spasavanje

Mraka

New member
evo jedno pitanjce..nakon odrađene kadeture na Cma Cgm sad pola?žem brevete za poručnički koj mi je ja mislim 16.2.2010..

zanima me za navedeni brevet!

koliko sam cuo i pitao nema tecaja nego samo ispit, te za prijavit treba godina dana navigacije + dnevnik vjezbenika palube(i naravno novci)

sad me zanima gdje naci skripte? i kakva su pitanja vezi cega se postavljaju?
meni prijatelj bio bez icega i prosao kaze da postavljaju vezi termo odjela itd?
ima netko (valjda ima) da je polagao u rijeci? da malo opi??e pitanja itd općenito?

sudeči da kad sam ih pitao na kapetaniji kad je ispit ka?žu kad nas pukne?

hvala

jeli to brevet
Rukovanje brodicom za spasavanje i spasilackom brodicom osim brze spasilacke brodice?

ako je nemoj se puno sekirat.mene je pitalo onako neke opcenite stvari o lajbotima , sohama nista extra.vise se i ne sjecan tocno jer san to polaga prije otprilike godinu dana ali no sikiriki.

jep misim da je,misim onaj potreban za polaganje porucnickog ispita!
evo na??ao sam na forumu i skripte...
znači ono plati?? - prođe??.

meni je tako bilo.nisu nista puno komplicirali.doduse ja san to polaga u st,tako da ne znan kakvi su u rijeci

evo taman naletio na temu. Imam i ja taj brevet polagat, pa ako netko zna kad ce biti negdje samo nek napise ovdje. U Du je uvjek taj brevet 10tak dana prije klase,a zasad se prijavilo 3 (u ponedjeljak se iso prijavit) a kazu kad vas bude 10 onda cemo organizirat ispit.

Back