Rijecni cruiseri

ovako nesto....

1st NAVIGATIONAL OFFICER on board river ships: • Basic Salary + minimum of 600 EUR of tips • Contract type is Swiss • Rotation is 4/4 (weeks) • Holliday Allowance per month: 15 • Pension plan: 10 % of monthly salary • Single Accommodation • Health & accident insurance • Child allowance and insurance • Full travel expense refund • General deposit 200 EUR • Rhine and Danube Patent
All suitable candidates kindly drop an email at nancy.covic@ancoram-solvere.com or call me at your convenience at +385 (0)99 513 10 85

rotacija je misec misec a ovo za holliday nisan skonta pa ako moze tko objasniti i ako moze tko objasnit sistem za palubu i place odprilike

To ti najbolje moze objasnit netko tko je tamo, ili kontaktiras firmu pa pitas, ja sam samo stavio primjer oglasa jer smo raspravljali o rjecnim brodovima. Ovako sto ja znam imas Captain, 1/O, 2/O, ili neki na rjecnima zovu Captain, 2nd Captain, 3rd Captain. za navigat tamo ti je objasnjeno prije, tu ti se navodi da trebas licence za Rajnu i Dunav. ovo za holiday ti je ja mislim da dobije 15 dana placeno dok si doma. place koliko znam su par milja eura mjesecno. tcoric mi mogao znat kad je tamo.

Pa ja koliko sam shvatio tu na Crystal River svi imaju permanent place pa cak i konobari i fixna garantirana placa je jednaka na brodu i doma samo sto konobari npr imaju tip i to dok su na brodu.

e sad moguce da nije svugdje isto jer koliko sam ja shvatio Crystal je firma sa drugacijim (citaj boljim) uvjetima od svih drugih rijecnih firmi pa neznam kako je kod drugih.

a u vezi mene ti govoris da nisam posada stroja ali je stvar u tome da jesam ja se vodim pod nautical department nije tu kao na royalu da IT bude hotel nego je ovdje marine i jedini meni nadredjeni je chief engineer. Ipak necu ni pitati za tu knjizicu posto mislim da mi ne treba jer sam pod Malteskim mirovinskim i zdravstvenim pa nema smisla da se tu nesto prijavljujem i pravdam plovidbu a nemam nikakve obaveze prema HR

a o pozicijama koje sam shvatio tu imaju captain vice captain i 1st officer tu su svi oficiri s mosta i u engine je chief i 1st engineer i jedan elektricar i 1 ili 2 pomocna neznam kako vi to zovete fitteri oileri sto god :D

uvjeti u odnosu na royal barem sto se IT tice su nebo i zemlja razlika tamo sam radio 6/2 placa samo na brodu 2200$ a tu radim 5 tjedana on/off i placen sam permanent i placa je nekih 1000 dolara veca nego na royalu (placa je u eurima uvijek sjeda 2 u mjesecu na racun)

a o drugim stvarima da ne govorim. Sve potrebne stvari za rad uniforma i to kompanija daje bez ikakvih pologa i placanja od strane posade, hrana za posadu je vrhunska posto samo rade gradjani EU pa su nam i kuhari odavde a ne iz indije nema currya i ox tail i onih kostiju i pizdarija i tako.... put i sve kompanija placa boravak u hotelu ma sto god samo uzmes racun i prilozis kad dodjes na brod i sjedne ti na iducu placu.

eto ako ima kakvih jos pitanja slobodno pitajte.

jel ima jos nasih sto tamo, mislim u marine depatmentu od oficira i tih elektricara, fitera, ili su vecinom njemci? Hvala na informacijama.

Nisu ni nasi ni njemci ovdje ti je sve puno mađara vjerovao ili ne i to pogotovo engine 90% su mađari.... onda imamo i na drugom brodu chief engineer je rumunj i opcenito tu ti rumunja ima kao filipinaca na oceanina... mislim da je 60% ukupne posade crystal rivera iz rumunjske.....hrvata slabo bar za sad u deck and engine nesto nas ima cleanera dishwasher i to... housekeeping uglavnom. Njemaca ima uglavnom starijih na pozicijama kapetan vice kapetan ali jako malo manje nego sam ocekivao.

Back