Refreshment za chief/Master ispit proljece 2010

Rakun

Ch/Off
Dragi kolege,

Da li netko zna koja ustanova u hrvata radi refreshment za ispit za prvog casnika palube ili sam osuden na repeticije kod bivsih profesora, katica za sve.

Hvala:confused:

kolega i ja sam u sličnim dilemama. naime, ja sam brevet prvog časnika dobio po "starim" pravilima, tj. bez vi??e, a sad ga na maloj tona?ži pomalo gubim. Dali ja ispunjavam uvjete za "refreshment" tj. dali ću morati na vi??u prije?
Tks.

Da li je vec netko radio refreshment i kakva su iskustva? Je li potrebno ici na tecaj ili repeticije i kako izgledaju pitanja za refreshment za 1. palube neograniceno?

Ja sam nekidan polagao refreshment za 1 palube preko 3000 GT, jer sam zadnjih nekoliko godina na brodovima manjim od 3000 GT. Ima 20 pitanja i zaokru?žuje?? a, b ili c. Za prolaz treba 60% ili 12 točnih odgovora. Ja sam imao točno 12. Primjer ispita mo?že?? naći na www.mmpi.hr Otvori stranicu , pa klikni gore lijevo na More, zatim na Pomorci , pa na Ispiti i onda desno ima?? primjere obnovnih ispita. Meni je do??ao isti primjer, ipak sam jedvo pro??ao.

Sretno

Back