nexus-st New member Jul 19, 2010 #1 Evo zanima me kad se ide prvi put na brod, kad vadim radnu knjizicu, kome je dajem i sve ostale procedure. Pomozite mladome i zelenome!
Evo zanima me kad se ide prvi put na brod, kad vadim radnu knjizicu, kome je dajem i sve ostale procedure. Pomozite mladome i zelenome!
morskipas01 1.Casnik-Moderator Jul 19, 2010 #2 nexus-st said: Evo zanima me kad se ide prvi put na brod, kad vadim radnu knjizicu, kome je dajem i sve ostale procedure. Pomozite mladome i zelenome! Click to expand... nista nikom ne prijavljuj...
nexus-st said: Evo zanima me kad se ide prvi put na brod, kad vadim radnu knjizicu, kome je dajem i sve ostale procedure. Pomozite mladome i zelenome! Click to expand... nista nikom ne prijavljuj...
capone New member Jul 19, 2010 #3 nexus-st said: Evo zanima me kad se ide prvi put na brod, kad vadim radnu knjizicu, kome je dajem i sve ostale procedure. Pomozite mladome i zelenome! Click to expand... Mislim da ti radna knji?žica uopće nije potrebna. Kad prijavi?? ukrcaj na kapetaniji, automatski te oni prijave na zdravstveno/mirovinsko. Točnije oni prijave poreznoj upravi i od njih dobiva?? " čestitke " za zdr/mir. Tako je meni rečeno. www.mmpi.hr/default.aspx?id=6516 Last edited: Jul 19, 2010
nexus-st said: Evo zanima me kad se ide prvi put na brod, kad vadim radnu knjizicu, kome je dajem i sve ostale procedure. Pomozite mladome i zelenome! Click to expand... Mislim da ti radna knji?žica uopće nije potrebna. Kad prijavi?? ukrcaj na kapetaniji, automatski te oni prijave na zdravstveno/mirovinsko. Točnije oni prijave poreznoj upravi i od njih dobiva?? " čestitke " za zdr/mir. Tako je meni rečeno. www.mmpi.hr/default.aspx?id=6516
D drasko24 New member Jul 19, 2010 #4 radnu knjizicu donosis na zahtjev firme ili agencije i oni te prijavljuju za mir. i zdrav.