Sve je meni jasno, ali ne kuzim koja je razlika izmedju SSS prekvalifikacije i srednjoskolca? Pred zakonom oni su isti, SSS jedan i SSS drugi. Sto se tice breveta, sutra cu saznati sve u 14.30h pa odlucujem. Cifra je takva kakva jest, ali nije da se placa u komadu vec 650 kn upisnina(koja vrijedi 18mj.) i 500 kn po ispitu pa kad polozis to, polozis. Da se uz posao nadam se, a ionako ne pijem, ne pusim i ne trosim na bijesne izlaske pa mislim da cu to nekako izgurati. Sto se tice pracenja foruma, procitao sam poprilicno ali forum je forum i ne mogu se bas sve informacije procitati ovdje, a i dosta stvari se sazna u hodu pa je potreban hitan i precizan odgovor. U godinu dana, nadam se to sve rijesiti, jos uvijek mi mozak koliko toliko funkcionira od svih matematika i programskih jezika kojima sam razbijao glavu.

Ne shvacam ovo o apliciranju, mislis da li sam lijen slati molbe? Pa kome je to teško? Radim to u svom interesu, a ne tudjemu. Zao mi je samo sto nisam upisao Pomorski fakultet dok se moglo sa trogodisnjom srednjom, sad me to stiglo.