Predprijave za posebne programe obrazovanja pomoraca

dafni

strojar
Počele predbiljezbe ali se jos nezna trajanje i cijena

U skladu s odredbama Pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika o zvanjima i svjedod?žbama o osposobljenosti pomoraca (Narodne novine br. 142/2010), na Pomorskom odjelu Sveučili??ta u Dubrovniku u tijeku su pripreme za organizaciju nastave POSEBNIH PROGRAMA OBRAZOVANJA
(795 sati, 79 ECTS bodova).
Molimo sve zainteresirane pomorce koji namjeravaju pohađati ove posebne programe obrazovanja da svoju namjeru iska?žu predprijavom kod tajnice Odjela gđe Jelene Dubelj:

Â? telefonom, na broj: 445-843,

Â? e-mailom, na adresu: jelena.dubelj@unidu.hr,

Â? ili osobno, na adresi: Ćira Carića 4, soba B26.
Konačne prijave polaznici će obavljati nakon ??to se utvrde termini i dinamika odr?žavanja nastave te cijena programa obrazovanja.

Poseban program obrazovanja

Poseban program obrazovanja

Evo ako nekoga interesira visa pomorska po posebnom programu za Pomorski Fax u Rijeci

a evo i direktan link na stranicu:

3. Posebni program obrazovanja

Inace ja sam na ovom 2 Posebnom programu i ostalo nam je pola,prvu smo polovicu uspjesno rijesili.

3. Posebni program obrazovanja – početak u rujnu 2012.

Ispis
PDF

Pomorski fakultet u Rijeci pokreće 3. Posebni program obrazovanja (za nautičare i brodostrojare), a održat će se u dva dijela od kojih će svaki trajati po tri mjeseca (14 tjedana).
U nastavku pogledajte pojedinosti Programa.

Svi niže navedeni datumi odnose se na oba smjera (nautiku i brodostrojarstvo).

Početak prvog dijela: 10. rujna 2012. godine
Planirani završetak prvog dijela: 14. prosinca 2012. godine

Planirani početak drugog dijela: 8. travnja 2013. godine
Planirani završetak drugog dijela: 12. srpnja 2013. godine

3. Posebni program obrazovanja Nautičkog i Brodostrojarskog smjera pokrenut će se ukoliko je upisano najmanje 10 polaznika po smjeru. Ukoliko se iskaže veći interes, sukladno tome pokrenut će se viÅ¡e Posebnih programa obrazovanja.

Prijave za upis
Prijave za upis u 3. Posebni program obrazovanja primaju se od datuma ove objave, do zaključno 6. srpnja 2012., na Pomorskom fakultetu u Rijeci, Studentska 2, u uredu Centra za izobrazbu pomoraca, prostorija 205, u prizemlju, radnim danom od 8:30 do 14:30 (pauza između 10 i 10:30).
Prilikom prijave potrebno je priložiti sljedeće:
• Prijavni list (Prijavni list može se preuzeti ovdje ili u Centru za izobrazbu pomoraca);
• Presliku svjedodžbe srednjoÅ¡kolskog obrazovanja nautičkog, brodostrojarskog ili drugog odgovarajućeg smjera (sukladno Pravilniku o izmjenama i dopunama pravilnika o zvanjima i svjedodžbama o osposobljenosti pomoraca, Narodne novine 142/10);
• Presliku časničkog breveta;
• Potvrdu Lučke kapetanije kojom se dokazuje neophodan plovidbeni staž sukladno Pravilniku o izmjenama i dopunama pravilnika o zvanjima i svjedodžbama o osposobljenosti pomoraca, Narodne novine 142/10) (može se donijeti i prilikom upisa);
• Presliku osobne iskaznice
• Dvije fotografije za dokumente.

Rang lista prijavljenih kandidata
Rang lista prijavljenih kandidata bit će objavljena 9. srpnja 2012. godine na oglasnoj ploči Pomorskog fakulteta u Rijeci i na web stranici Fakulteta Pomorski fakultet, Sveu?ili?te u Rijeci.

Upis
Upis polaznika u Posebni program obrazovanja obavljat će se od 9. do 18. srpnja 2012. godine na Pomorskom fakultetu u Rijeci. Upisni list može se dobiti u Centru za izobrazbu pomoraca (prostorija 205) na Pomorskom fakultetu u Rijeci ili se može preuzeti u nastavku.
Upisni list nautika.pdf
Upisni list brodostrojarstvo.pdf

Cijena
Ukupna cijena Posebnog programa obrazovanja iznosi 65.000,00 kn po polazniku. Ukupni iznos može se uplatiti odjednom ili u tri obroka. Prvi obrok u iznosu od 22.000,00 kn plaća se prije početka prvoga dijela nastave. Drugi obrok u iznosu od 22.000,00 kn plaća se prije isteka prvoga dijela, a treći obrok u iznosu od 21.000,00 kn plaća se prije početka drugoga dijela.
Uplate se vrÅ¡e sa sljedećim podacima:
Primatelj: Pomorski fakultet u Rijeci, Rijeka, Studentska ul. 2
Žiro račun: 2360000-1101408432
Poziv na broj odobrenja: 66151-05
Å ifra opisa plaćanja: 16 Opis plaćanja: Upl. za Posebni program obrazovanja

Hvala!! Inace kakva su ti iskustva?? Kakvi su profesori, da li se mora biti svih 14 tjedana ili je to klizno? Ja imam 10-10 ugovor tako da moram nesto smisliti, ali mislim upisati iako sam bio na faksu davno prije. Da li priznaju sta od ispita? Daju li knjige itd... Znam kako je po Dalmaciji, ali u RI di bi trebao ici znam najmanje kakva je situacija....

Hvala!! Inace kakva su ti iskustva?? Kakvi su profesori, da li se mora biti svih 14 tjedana ili je to klizno? Ja imam 10-10 ugovor tako da moram nesto smisliti, ali mislim upisati iako sam bio na faksu davno prije. Da li priznaju sta od ispita? Daju li knjige itd... Znam kako je po Dalmaciji, ali u RI di bi trebao ici znam najmanje kakva je situacija....

Sto se tice prisustva...u Rijeci su jako kruti tj. MORAS biti prisutan i u 3 mjeseca smijes faliti najvise 6-7 dana...tako je barem bilo na 2 posebnom programu obrazovanja koji sam i ja polazio.Ako mislis klizati biti ce ti jaaaaako tesko odnosno morati ces ostati kuci malo duze jer mislim da ces imati problema i da ce ti se to otegnuti u nedogled.
Jedino sto ti mogu preporuciti je da pitas na faxu ili Gdju Mariju koja je glavna za prijave,satnice i to ili Martinovic Drageca koji je voditelj (barem je bio) tog posebnog programa (naravno to ti je za Rijeka)

Dobar dan. Mene zanima dal postoji Program posebnog obrazovanju u zadru, ubrzana visa. Jedna osoba mi je rekla da postoji i da se kao nemora dolazit na predavanja nego samo na ispite, da se sve da dogovorit s profesorima, al ja mislim da on to govori za vanredno studiranje a ne za ubrzanu visu. ima li tko kakvih informacija, za Rijeku i Split sve znam.

Dobar dan. Mene zanima dal postoji Program posebnog obrazovanju u zadru, ubrzana visa. Jedna osoba mi je rekla da postoji i da se kao nemora dolazit na predavanja nego samo na ispite, da se sve da dogovorit s profesorima, al ja mislim da on to govori za vanredno studiranje a ne za ubrzanu visu. ima li tko kakvih informacija, za Rijeku i Split sve znam.

Poseban program obrazovanja pomoraca

tu su ti kontakti,uvjeti i sve drugo...

kolege maritimi, ima li neko podatak za posebni program
u splitu(smjer brodostrojarstvo)?:o
ona capra dijana ne odgovara na mail a i telefon je teško dignuti.:udriglavom
danke kollegen.:uzdravlje

Bas sam jucer bio dole i kaze jedan njihov predavac da se trenutno vode pregovori za ubrzanu visu izmedju Diversa i MMPI. Po novom bi ucilista trebala dobit dozvolu a sad detalje ne znam.

Back