PredavaČe/predavaČice za ecdis & ice navigation teČajeve

ivona123

New member
Dobar dan...
PREDAVAČE/PREDAVAČICE ZA ECDIS & ICE NAVIGATION TEČAJEVE

POSLODAVAC:

POU LIBAR, P.O.U. Libar

KATEGORIJA: Znanost i naobrazba

MJESTO RADA: Split, Kopilica 62.+ po potrebi ostale poslovnice učiliÅ¡ta

RAZINA OBRAZOVANJA: Pomorska srednja škola, fakultet

INFORMATIČKA ZNANJA: Potrebno napredno poznavanje informatike

UVJETI NA RADNOM MJESTU: Rad na jednom mjestu+ ostale poslovnice po potrebi

VRSTA ZAPOSLENJA: ugovor o djelu

KONTAKT: 021/ 485-724, e-mailom: ivona.ducic@libar.net

OSTALE INFORMACIJE:
Zbog povećanog obima posla tražimo predavače/predavačice za ECDIS i ICE Navigation tečajeve. Obavezno je iskustvo u plovidbi, posjedovanje odgovarajućeg certifikata i znanje engleskog jezika.

Poželjno odgovarajuće iskustvo u podučavanju i radu sa odraslima, profesionalnost, prilagodljivost, sklonost timskom radu.

Nego Ivona imate Vi u toj firmi nekog posla za starog HRM mornara radaristu:hihi evo mene tjeraju u pemziju pa neznam sto cu sa sobom, kriza je i svaka krznena zivotinjica dobro dodje;)

NACRT

PRIJEDLOGA ZAKONA O SLUŽBI U ORUŽANIM SNAGAMA
REPUBLIKE HRVATSKE

Članak 220.
(1) Djelatni vojnik/mornar koji je u djelatnu vojnu službu primljen na
neodređeno vrijeme, ostaje u djelatnoj vojnoj službi dok ne navrši 20 godina staža
osiguranja.

(2) Časnik zatečen u službi u Oružanim snagama na dan stupanja na
snagu ovoga Zakona koji nema odgovarajuću stručnu spremu potrebnu za
promicanje u viši čin ostaje u djelatnoj vojnoj službi dok ne navrši 20 godina staža
osiguranja.
(3) Osobe iz stavaka 1. i 2. ovoga članka izdvojit će se iz sustava Oružanih
snaga sukladno Godišnjem planu izdvajanja osoblja.

Uz članak 220. uređuje se pitanje rješavanja stanja u službi djelatnih vojnih osoba
koje ne zadovoljavaju uvjete za te kategorije dužnosti sukladno odredbama nacrta
zakona. Kako se radi o prijelaznom razdoblju, iste će biti izdvojene sukladno
Godišnjem planu izdvajanja osoblja kada navrše 20 godina staža osiguranja.

ICE Navigation tečaj? JEsam ja to dobro pročita ili? Di je to? Ja sam ga na Newfoundlandu polaga i koliko znam ima negdi u Baltiku. Pa di kod nas taj tečaj!??

ICE Navigation tečaj? JEsam ja to dobro pročita ili? Di je to? Ja sam ga na Newfoundlandu polaga i koliko znam ima negdi u Baltiku. Pa di kod nas taj tečaj!??

da, imate dobar vid.
ne znam cemu cudjenje...
IN ide u 'rvata vec neko vrime, i to
ga mozete polagat u vise trening centara (da ne navodim njihova imena ovde).

Pomorska Å¡kola Bakar traži osobu s zavrÅ¡enim Pomorskim fakultetom smjera Nautike za rad kao nastavnik nautičkih predmeta. Uvjeti: - 12 mjeseci navigacije - položena poručnički ispit Poželjno je da je kandidati plovio kao senior (zapovjednik ili prvi časnik palube). Datum početka rada: rujan 2013.

Back