Prebolio koronu. Putovanje?

engineer-ri

2 ass.eng
Prebolio sam koronu i uskoro bi trebao otici na brod. Guglam na sve strane a konkretni odgovor ne mogu naći nigdje.
Po našem zakonu moram imati potvrdu od liječnika da sam prebolio koronu i PCR test pozitivan kao potvrdu da sam je imao.
E sada moje pitanje je što kad dođem u neku recimo europsku zemlju sa potvrdom na hrvatskom? Znači treba je prevesti na engleski? Ili? Pitam doktoricu dali ima šprancu na engleski pa da samo ubaci. Naravno to nema! Imam osječaj da sam jedini prebolio koronu i da putujem????
Ima li tko kakvih iskustava? Svaka pomoć bi mi dobro došla.

BTW - jako mi je drago da je pomorac net forum nazad

Ja mislim da je mozes dat sudskom tumacu da ti je prevede na engleski. Mislim da cifra nije velika jer je jedna stranica. Kolega sa broda je putovao na Arubu sa PCR testom na hrvatskom i pustili su ga dalje ali ne mora znaciti da ce svugdje to proc.

Mislim da doktorice uglavnom daju odjeb za engleski ne suradjuju previse.

A pitanje isto zasto ne napravis novi PCR test da si negativan da mozes zaobic to sve?

Dobro pitanje! Nisam ni ja znao ali evo neka svi drugi znaju. Kad prebolis koronu poslije 10 dana od prvih simptoma nisi zarazan ali na pcr testu si jos pozitivan i do mjesec dana. Ja sam odradio koronu jos pred jedno 5 -6 dana ali bi mi najvjerovatnije jos pokazalo pcr pozitivan a moram putovati za cca tjedan dana.
BTW ako ima tko kakvih pitanja uvezi korone neka mi se obrati pa mogu pomoc. Tu ima cijeli niz stvari koje covjek nezna dok ne prođe sam.

Parola snađi se: Imaš printer/skaner? Lijepo isprintaš vlastiti COVID-19 "certificat" na engleskom i "opališ" skanirani doktorski pečat sa hrvatskog, problem riješen. Nisi ni prvi ni zadnji koji ovako radi.

Last edited:
Prebolio sam koronu i uskoro bi trebao otici na brod. Guglam na sve strane a konkretni odgovor ne mogu naći nigdje.
Po našem zakonu moram imati potvrdu od liječnika da sam prebolio koronu i PCR test pozitivan kao potvrdu da sam je imao.
E sada moje pitanje je što kad dođem u neku recimo europsku zemlju sa potvrdom na hrvatskom? Znači treba je prevesti na engleski? Ili? Pitam doktoricu dali ima šprancu na engleski pa da samo ubaci. Naravno to nema! Imam osječaj da sam jedini prebolio koronu i da putujem????
Ima li tko kakvih iskustava? Svaka pomoć bi mi dobro došla.

BTW - jako mi je drago da je pomorac net forum nazad
Ima sam slicnu situaciju, trebalo mi je misec dana dok nisam dobija negativan test.
Uglavnom iz moga iskustva ako prebolis koronu i dalje te sve ceka ka i dosad, izolacije, PCR testovi....

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Parola snađi se: Imaš printer/skaner? Lijepo isprintaš vlastiti COVID-19 "certificat" na engleskom i "opališ" skanirani doktorski pečat sa hrvatskog, problem riješen. Nisi ni prvi ni zadnji koji ovako radi.

a moj digital i ti budalasis vako javno

cuje li te Capak..

ti ko ovi nas zupan piroman Blazenko:o

Back