F forza fiume New member Apr 26, 2009 #1 evo ljudi pozdrav svima ja sam novi ovdje pa samo da se predstavim i pozdravim
mladeno ɹoʇÉɹÇpoɯ Apr 26, 2009 #3 welcome i produži na http://www.pomorac.net/showthread.php?p=14183#post14183 Last edited: Apr 26, 2009
skembo neradnik Apr 27, 2009 #6 forza fuime dobodosl!!!koja je to firma ccl???Kakvi su to brodovi????
F forza fiume New member Apr 27, 2009 #9 ma ja sam na carnival cruise line i znam da ste manje vise svi officali a ja sam head waiter i u restoranu sam
ma ja sam na carnival cruise line i znam da ste manje vise svi officali a ja sam head waiter i u restoranu sam
Dalmos New member Apr 28, 2009 #10 forza fiume said: ma ja sam na carnival cruise line i znam da ste manje vise svi officali a ja sam head waiter i u restoranu sam Click to expand... POzdrav i dorbo dosao. Nije istina da smo svi oficiri jer ima dosta i posade. To sta su oficiri naj vise u razgovorima to je krivica posade. Ode su svi dobro dosli u koliko se drze pravila kojih su prihvatili kad su se uclanjivali na forum.
forza fiume said: ma ja sam na carnival cruise line i znam da ste manje vise svi officali a ja sam head waiter i u restoranu sam Click to expand... POzdrav i dorbo dosao. Nije istina da smo svi oficiri jer ima dosta i posade. To sta su oficiri naj vise u razgovorima to je krivica posade. Ode su svi dobro dosli u koliko se drze pravila kojih su prihvatili kad su se uclanjivali na forum.