Pozdrav

Kad se predstavljas obicno kazes svoje ime,rank itd. Ne koristis rijeci poput penis ili vagina.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Kad se predstavljas obicno kazes svoje ime,rank itd. Ne koristis rijeci poput penis ili vagina.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

ne triba rec ni ''a'', moze stavit i dvi tocke sta se mene tice, on i svi ostali, to je na njihovu volju.....ali bit ovako bezobrazan i to odma prvi dan...nebum islo...

Evo i vama svima pozdrav-neda mi se slusat (citat) kako smo mi uvijek najpametniji najbolji naj naj naj najsve,ovo je postao forum prepametnih i presposobnih ljudi barem za mene,
A kad netko pita pomoc sta ne trazis,sta samo zato si dosao hehe ajme majko..
Lp
Bilo mi drago dok je trajalo!

Ps:ja sam isto jedan od onih koji je dosao snasao se i isao..

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Evo i vama svima pozdrav-neda mi se slusat (citat) kako smo mi uvijek najpametniji najbolji naj naj naj najsve,ovo je postao forum prepametnih i presposobnih ljudi barem za mene,
Lp

Bez naslova.jpg ?????????????????????????????????????

oli vise nema zeljenih informacija ? nista se nije prominilo ovde u zanjih par godina i sad je najednom tebi forum u kur.u., a prije ti je bija super....

View attachment 3829 ?????????????????????????????????????

oli vise nema zeljenih informacija ? nista se nije prominilo ovde u zanjih par godina i sad je najednom tebi forum u kur.u., a prije ti je bija super....

hahhahaa to dektiva u sridu hahaha nema lajka....... steta.

lik ima 38 postova u cca 4 godine nadam se da je bar jednim pomogao kao sto je napisao

Lp

Sve sta si napisao je sa Propuhovim postom ispod tvog dokazalo da si se sam sebi ''posra'' usta. Zao mi je ali tako je. Ocito smo dobri dok mucimo i pomazemo a kad bilo sta recemo sta neide niz dlaku odma se napada...

Prije ces ti tribat nas nego mi tebe pometnjakovicu.

Sritno ti di god isa ali s takvim ponasanjem neces daleko.

Back