pozdrav

Status
Not open for further replies.
i naravno sad adio forumu ka i desetci drugih koji su dobili posal i vise se nisu pojavili ovde

Sent from my MarsXE914 using Tapatalk

Nevjeujem da ću baÅ¡ biti od neke koristi na nekim temama,al svakako ću pomoći koliko budem mogla kao Å¡to su dečki bili super i pomogli meni... čekaj da se ukrcam i steknem neko iskustvo pa da imam o čemu pričati ;)

Nevjeujem da ću baÅ¡ biti od neke koristi na nekim temama,al svakako ću pomoći koliko budem mogla kao Å¡to su dečki bili super i pomogli meni... čekaj da se ukrcam i steknem neko iskustvo pa da imam o čemu pričati ;)

drzat cu ovo na pameti...

Propuse moj mislim posto je ona pripadnica ljepseg spola sve joj je oprosteno...ipak smo mi kavaliri...a za ove druge a kome ces reci...a i lipo je znati da je neko uspija a ovo drugo njemu na dusu. :)
E a sitija san tese neki dan e dobro pivas dobro dobro...reka bi ti sunje-mere mere :)

Propuse moj mislim posto je ona pripadnica ljepseg spola sve joj je oprosteno...ipak smo mi kavaliri...a za ove druge a kome ces reci...a i lipo je znati da je neko uspija a ovo drugo njemu na dusu. :)
E a sitija san tese neki dan e dobro pivas dobro dobro...reka bi ti sunje-mere mere :)

ovde na forumu ka i na brodu ne gledam boju, naciju ni spol, samo mi je pun kufer slatkorjecivih dok ne dobiju sta zele, a posli ekipa ko vas hebe....
mora bit da si bija overload kad ti ja dobro pivan, bolje rec reven ka pok. toma bebic..
i bogati ostavi se vise gavrana, mora bit da ga bura cini razdrazljivim, a jugo ga smiruje....

Evo da javim dojmove,da ne kazete da sam vas zaboravila :)
Antezd je dobro rekao,treba imati matrikulu,tako da sam to rijeÅ¡ila jos u 5.mjesecu. Posao je dosta zahtjevan,kad je charter radim po 18,19h dnevno,al malo se uspije i uživati u pogledu na 5minuta :) gosti su zasad bili super pa je i jednostavnije. Do kraja sezone ima jos dosta,pa se treba strpiti sa konačnim dojmovima. Pozdrav svima :)

Status
Not open for further replies.
Back