Pozdrav!!!

Status
Not open for further replies.

Northsails

New member
Nisan bija ode ima misec ipo otad san diplomira polo?žija brevete i spreman za ukrcaj!
Ja bi tija kadeturu odradit na tankeru,a nebi kemija znači LNG, Produkt, Oil!!
Pa san se javija zoroviću - reka se javit ako uleti ??ta, gbloptik ne krca kadete al ostavija san in papire pa ako uleti ??ta jave mi se al prije da neće, Dude ??ta krca na golara ni??ta jo??, azalea u zadru oni krcaju samo crnogorce kadete pa zasad ni??ta ??alji momak dalje papire ka?že, vodopivac nula bodova također, zva san i braču dumanić ni jeden od njih ne krca kadete i nakraju san se bija kod Berketa jer mi je to bila zadnja opcijai priča sa Cap. Marićem koji reka nema problema sredinom prvoga miseca mo?že ukrcaj umisto jednoga burmanca mornara produkt tanker. Ja ču se vodit ka kadet posal od mornara jbg. plača od kadeta naravno znaći nekih 700-800 dolori.
Pa bi me zanimalo imali ko jo?? koju agenciju da zna da krcaju kadete i ako mo?že broj telefona usput!!
Pozdrav svima i zafaljujen!!!

Javi se Pasatu u ? ibeniku, kad sam ja razgovarao s njima prije cca 3 miseca dobio sam informaciju da krcaju kadete na LPG brodove. Ne znam koja je firma, kakvi su uvjeti, ali se mo?že?? raspitati.

Pozdrav

Ja nevegajem preko globtika na LNG. Sad je sa mnom bio na brodu kadet a pro??li ugovor asistent tako da je to relativna stvar da li krcaju ili ne. Vidim da ima?? vi??u, pođi osobno tamo i tra?ži ??to ti treba. Reci zavr??io sam to i to ?želim to i to. Ako ne uspije?? tamo ima i drugih firma i agencija danas ponuda ima sa svih strana, ok za makinjiste mo?žda malo vi??e nego za kuvertu ali bez obzira ako si mlad ima?? ??kolu i brevete, generalno danas nema?? problema sa ukrcajem. :kafa

A bija san u gloptika osobno i rekli su mi da zasad ništa reka san in šta preferiran!
Rekla mi je da san na listi prioriteta ( ma šta to znaćilo!) pa če mo vidit!
Inaće fala na odgovoru Androb!
Sad san doša iz Madunića on krca za V-Ship pa je reka da bi moglo bit nešto a ujutro iden kod Mlikote pa valjda če upast šta!
Pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Back