krasica New member Mar 4, 2009 #1 Zovem se Jurica. Plovim pet let ko casnik palube. Zadjih pet meseci san na Jan De Nul-u.Ne mogu reći da mi je lo??e ali naravno ako ima ??ta bolje za??to ne. Ako ko zna kakvu adresu za offshore ili nesto slicno,javite.Pozdrav sa Krasice!
Zovem se Jurica. Plovim pet let ko casnik palube. Zadjih pet meseci san na Jan De Nul-u.Ne mogu reći da mi je lo??e ali naravno ako ima ??ta bolje za??to ne. Ako ko zna kakvu adresu za offshore ili nesto slicno,javite.Pozdrav sa Krasice!
krasica New member Mar 4, 2009 #4 Bok susede! Ovo mi je prvi dan na forumu i prvi uopce pa se ne snalazim bas.
Fox cnQ Mar 4, 2009 #6 Alo bagerista - kolega pozdrav ja isto na lopati ha ha dobro dosa na jdn i na forum
Kile Master / SDPO Mar 4, 2009 #7 Dobro dosao...Nego zivis mozda ti kod propele?Na ulazu na Krasicu? Pozz
krasica New member Mar 5, 2009 #11 Hvala svima na dobrodoslici. na svijetu postoje zivi,mrtvi i pomorci
pantigana makinista Mar 5, 2009 #15 a di si ukrajinac? jel brojis sitno? evo meni stigli flight details i stari u nedjelju cu stic u sibenik na tekmu aj dobro nam dosao
a di si ukrajinac? jel brojis sitno? evo meni stigli flight details i stari u nedjelju cu stic u sibenik na tekmu aj dobro nam dosao
S sebastjan1 officir Mar 6, 2009 #16 pozdrav svima....evo i mene na forumu....vrlo zanimljiv forum.... ...tražim nešto pametno za prvi put kao treči....
pozdrav svima....evo i mene na forumu....vrlo zanimljiv forum.... ...tražim nešto pametno za prvi put kao treči....