Pozdrav svima!!!

Status
Not open for further replies.

mikimouse

New member
Evo u dvi,tri crte da se predstavim

-Zovem se Martin,iz Metkovića sam(22god),zavr??io sam Vi??u u Splitu, smjer Nautika,iako "visim" već du?že vrijeme na forumu,do sad se nisam javljao
-do sad sam puno korisnih informacija saznao, nadam se da ce se forum nastaviti u ovome smjeru razvijati radi dobrobiti sviju Nas
-Inace ovih dana bi se trebao ukrcati na LNG (Mitsui) kao kadet

I to je to za sad,lip pozdrav svima!

Dobrodosao

Dobrodosao

E Martine dobro dosao na nas forum. Ali ka sta si reka vec si duze ode i dragi nam je da ti se svida. Nadam se da ces uzivati i dalje te djeliti iskustva i savjete ode s nama.Pozdrav i mirno more na putovanju:uzdravlje

Sretno!

Sretno!

Odlična kompanija!Samo je problem ??to kadete ne primaju starije od 84. godi??ta, tako da da svi oni koji su zavr??ili visoku, su malo izvisili.;)

Svejedno mirno more i puno sreće!!:)

Pozdrav...mozes li reci nesto vise o uvjetima...placa,ugovor i sl. i preko koga si to isao? Zahvaljujem...:)

Pozdrav...mozes li reci nesto vise o uvjetima...placa,ugovor i sl. i preko koga si to isao? Zahvaljujem...:)

Javio sam se Azali Zadar prije 2mjeseca,rekli su mi da ce mi se javit na mail kad ce biti razgovor,tako je i bilo ,prije 10ak dana smo bili na razgovoru,dosao je covik iz Londona,bilo je 12ak kandidata a uzeli su nas 4-o .,kao kadet cu to odradit 2X6miseci,za plaću i drugo nean pojma a triba bi se ukrcat ovih dana.

Status
Not open for further replies.
Back