• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

potvrda o nekaznjavanju

tribas mi rec ko je sudac pa cu ti pogodit u dva miseca. Za odvjetnika u istraznom postupku Tonkovica,a kasnije Lubinu ili Milosevica. Od psihijatara Uglesica jer ima dosta godina pa ako i otegne niko nece moc osporit njegovo vjestvo.

za psihijatra uzmi mene rano strikanova, za advokata vrenkija. ja skidan na suvo...vezen te za maslinu u kozjak...svratin svaku dva dana da te nabaketan granon cesmine po skini...prvo ti navucen mokru vricu, pa osini...zdrav si za petnajst dana
frenki...nije jos niko diga tuzbu kontra jacka....ja se najvise bojin onoga sa tecon brujeta. znas i sam koliko kosta riba...pa udri na to kamate...triejs godina...pa ti misli. mos za te pineze kupit jadroplov

Slusaj evo ovako triba za doc do cifre od tece skidat inflaciju od danasnje cijene ribe i takodjer gledat porast troskova zivota.Kontaj da je danas kilo grdobine 80-100 kuna. Znaci dobar brujet grdobina 2 kila, nesto vecih skampi po 180 kuna, skrpina 180 kuna... Jedno 7 kili ribe.Odbij inflaciju ma to je bilo prije 30est godina brat bratu 100 maraka. I sad na to idu kamate.Jedno vrime su bile jebene ali danas su na stabilnih 15% godisnje pa radi lakseg izracuna ajmo racunat sa tom cifrom i dobili bi proporcionalnom metodom iznos od 5500 maraka,a konfornom metodom negdi oko 15500 maraka.I sad ovo prebacimo u erle i dobijemo okvirno polovicu ovih cifri.Nije za zajebavat se.

govorin ti ja. lako sta je sija strah sa zelenin golfon i posli zlatnin volvon, sve holandske tablice. brujet ce ga doc glave. ovi ga tecon u labrnju, on jedva pa s motora. ali...ima jedan sta ga moze tuzit za dozivotnu robiju. mora se vozit s njin u veljacu na motoru do doma u mudante, da ne razbije zadnje gace...bidan bi se skinija, rebatinke pod pazuh i dimi. a kako se pretjeca autobus na kozi kad je suvozac ima nogu u gipsu...ostavljan drugu kokiju da preprica.

Back