posao na naftnoj platformi

maticivan

New member
Pozdrav.. javljam se prvi put.. već danima tražim kako doći do nekog posla na naftnoj platformi..pročitao sam tisuće foruma i svega ali svugdje uglavnom isto..konkretno me zanima kako ja kao početnik bez ikakvog iskustva a s velikom voljom mogu doći do nekakvog posla na platformi? kome se obratit? ima li netko ikakvih iskustava? kontakt neke hrvatske agencije ili neÅ¡to? hvala

Pozdrav.. javljam se prvi put.. već danima tražim kako doći do nekog posla na naftnoj platformi..pročitao sam tisuće foruma i svega ali svugdje uglavnom isto..konkretno me zanima kako ja kao početnik bez ikakvog iskustva a s velikom voljom mogu doći do nekakvog posla na platformi? kome se obratit? ima li netko ikakvih iskustava? kontakt neke hrvatske agencije ili neÅ¡to? hvala

A moj Maticivane kazes da vec DANIMA trazis kako doci do nekog posla na rigu :hihi bome si me nasmija vrhunski haha.
Evo onda procitaj lipo ode kad nisi vidia do sad i lipo otvori ove linkove koji su prikazani u tom threadu i citaj do jutra. Pa javi sta si zakljucia

Sritno

A moj Maticivane kazes da vec DANIMA trazis kako doci do nekog posla na rigu :hihi bome si me nasmija vrhunski haha.
Evo onda procitaj lipo ode kad nisi vidia do sad i lipo otvori ove linkove koji su prikazani u tom threadu i citaj do jutra. Pa javi sta si zakljucia

Sritno

hahahahaha.........Dalmos, jesi i ti mene nasmija sad nakon tri sedmice na brodu :D:D

Vidio sam ja to ali tu isto kao i na 100 drugih mjesta nema nista konkretno sto bi meni moglo pomoc, kao neki kontak ili iskustvo ako neko ima u tome.

A bas niste u redu.... Lijepo je napisao da cita danima,znaci trudi se,pise da ima volju i evo logirao se na forum,i skromno trazi posao u offshore-u....

High voltage,, svaka cast prvi koji me kuzi..di god gledam zovem pitam niko nista konkretno ili neznaju ili neke muljaze s lovom..meni treba pomoc konkretna pa sam zato pitao tu di se ljudi time bave u nadi da ce se netko javit tko je voljan pomoci. Nisam ja sad tu dosao da neko nesto umjesto mene radi googla i cata..kad sam sve to vec sam napravio i vidio da nema konkretno nista za prvi put ic onda sam pitao...hvala

kad sam sve to vec sam napravio i vidio da nema konkretno nista za prvi put ic onda sam pitao...hvala

Ma dragi moj covik pa jel ti vidis da ti se ljudi smiju jer kazes da nema nista. PA kolega moj jesi sastavia CV kao je pokazano ode dali si procitao sve sta je napisao nas dragi Ivan ode. Ako jesi nakon toga posalji 500 mailova najmanje i sto na sve adrese koje su na pomorac.netu (nemoj samo reci da nema adresa MOLIM TE) jer se u priko 5 godina postojanja skupilo pa necu ti lagat ali jedno par tisuca adresa. Stoga dragi moj Maticivane ako adrese, predlozak CV-a i instrukcija kako na brod prvi put nisu nista konkretno onda stvarno neznam sta ocekujes? :confused:

Nadam se da ces ovo shvatiti pozitivno i da ces se dati na posao jer kako je rekao user Asinkronus a sta zelis da ti recem da dodes kod mene na brod i da jos javim u firmu da imas i kojeg rodaka da povedes da ti nije dosadno?

Aj kreni i poslusaj savjete ljudi ,jer prije se islo na brod kad nije se imalo novca a danas je brod postao jako skup ''sport''. JOs uz to za poceti u njemu zaradivati i to u offfshore koji je '' engleska premier liga'' tog naseg sporta dok je drilling recimo neka vrsta klubova kao sta su Real,Manchester,Chelsea itd...

Sritno

stari najbolje ti se javit Kozulicu u Trst to ti je neki pocetak ako uspijes
prvo ides ka pitur pa onda dalje probaj nemas sta izgubit

Back