Pomorska učiliÅ¡ta - Cijene i kvaliteta

JohnnyC

3rd officer
SSM, Diverso, Antipiros mi se čine najpoznatiji i najkvalitetniji u Splitu. Nemam nikakve zamjerke, a meni je najbolje u ssm-a, imaÅ¡ di parkirat i tako to. Bio sam par puta i u Diversa, tamo je isto ok.

SSM, Diverso, Antipiros mi se čine najpoznatiji i najkvalitetniji u Splitu. Nemam nikakve zamjerke, a meni je najbolje u ssm-a, imaÅ¡ di parkirat i tako to. Bio sam par puta i u Diversa, tamo je isto ok.

Dobra je tema, a Libar, cini mi se ok.

Pomorsko ucliste Kvarner, Pomorski fakultet, Adrialibar... to je ono sto ja znam u Rijeci.

ECDIS generic i DP sam polagao u AdriaLibar-u i ja sam zadovoljan bio... za dp su platili rucak svaki dan i kavu(radi cijene od oko 10.000kn) a za ECDIS mislim samo kavu heheh sto se tice pristupa nastavnika moglo bi biti malo profesionalnije. Recimo kod ECDIS-a lik je samo citao sa skripte, nije uopce objasnjavao. Dok sam sa DP-om bio zadovoljan kompletno.
A sto se pomorskog faksa tice u Rijeci isto su ljudi ok, cini mi se da su vise profesionalniji mozda. I naravno na faksu je dobro jer ima puno curica(smjer logistika i menadjment) :D

Libar Split ECDIS objasnjavano sve na kompjuterima sasvim solidno i detaljno objasnjeno, upravljanje ljusdkim potencijalima na zap. mostu zenska predaje, BRM u ucionici i na simulatoru uplovljavljanje broda u luku. Neogranicen aparat za kavu za sve, popust ako se 3 odjednom polazu, ako dva malo manje, sva tri breveta oko 7600.

Je,medutim ceka se po pol goina na chem ili oil advance..ja sam doslovno u 2ipol tjedna rijesio i chemical i oil advance u zadru,dok bi u RIjeci docekao valjda jesen ...

Back