Pomoc Viking Recruitment Wind Star Cruises

Acrux

New member
Dobio sam ponudu za interviju preko Viking recruitmenta za kompaniju Wind Srat Cruises?Cin drugi oficir palube.
Da li ko zna sta o toj kompaniji da nesto napise o njoj kakav je zivot tamo,hijerarhija itd
I da li je ko imao inteview sa Viking Recruitmentom pa da podijeli svoje iskustvo kakvi su za interviju,sta pitaju,peglaju li mnogo...Bilo koja informacija u vezi interview-a i gore pomenute kompanije je dobro dosla:)

Dobio sam ponudu za interviju preko Viking recruitmenta za kompaniju Wind Srat Cruises?Cin drugi oficir palube.
Da li ko zna sta o toj kompaniji da nesto napise o njoj kakav je zivot tamo,hijerarhija itd
I da li je ko imao inteview sa Viking Recruitmentom pa da podijeli svoje iskustvo kakvi su za interviju,sta pitaju,peglaju li mnogo...Bilo koja informacija u vezi interview-a i gore pomenute kompanije je dobro dosla:)

Pozdrav ja sam vec mjesec dana na Star Pridu. Na interviju te pitaju opcenito o poslu(ja sam u makini pa vjerovatno imas drugacija pitanja, ali vjerovatno ce te pitati o flexi fogu i slicnim stvarima), kako si cuo o windstaru i sto znas o kompaniji(zaguglaj ih! i spomeni da su dio Xanterre!),pitat ce te sto mozes pridonjeti firmi pa prije razmisli sto ces reci.
Placa ti je 118.5 funti dnevno, ugovori 4-2, cinovi su malo drugaciji nego na drugim cruiserima. na palubi su 2 druga i 1 treci u gvardiju (bit ces zaduzen ili za safety, ili za treninge posade)
Oficiri su vecinom Britanci, atmosfera je lezerna(nitko ti nece nista reci ako se napijes poslje gvardije), a posla ima jer su stari brodovi ali sve rade filipi.
Ako te jos sto zanima slobodno pitaj!

Last edited:
Back