Pomoc Costa Crociere

Dobar dan,
molio bih za jednu informaciju i pomoc.
Situacija je ovakva,nalazim se na brodu Costa Croicere kompanije brod Atlantica koji plovi pod Bahamskoj zastavi.
Imao sam problema s kicmom koje vucem jos od prije,ali sad me opet uhvatila(u pitanju su dva kraljeska).Prije broda sam isao na magnetsku i rekli su mi da cu trebati prvo poceti s terapijama,pa ako se nemoze nista napraviti ostaje jedino operativni zahtjev.Naravno bol je popustila i nisam bas mogao odgodit ukrcaj jer neznam dali bi uopce skupio dane i financijski izdrzao.

Uglavnom radi dana za porez i financijske situacije nisam u mogucnosti samo tako otici,vec par dana pijem tablete za bolove i dobio sam inekcije,al nisam se htio tuzit previse da me ne posalju doma dok ne dokucim sto napraviti.
zanima me uslijed iskrcaja s broda da li mi bolovanje ide u dane navigacije i da li imam pravo bar na osnovicu place dok sam doma onih 120 dana.Drugi dio mi bitan jer trebam od neceg zivit.

Rekao sam da me to uhvatilo prvi put ovdje i nema drugih dokaza da to vucem od doma.

Trebao bi mi netko tko je upucen za taj Basic salary dok sam na bolovanju koji pise da imam pravo dobit 120 dana dok ne zalijecim bolovanje.

Molim vas za brzi odgovor da se stvarno ne kljukam vise sa brufenima samo da izdrzim radit.

ja sam bila na indiskom brodu, isto povredila se, poslali me doma avionom, platili mi 4 mjeseca bolovanje Basic kao i lječenje... zadnje su poslali novac bolnici za fizikalnu...

Ma ja vise nemam sta razmisljat,danas sam dobio opet inekciju,temp od bolova skocila na 38.5 i poslao me doktor u kabinu.
Danas cu se konzultirat s doktorom doma,jednostavno rec da nemogu ovako radit i gotovo.

Back