Polaganje kapetanskog u Rotterdamu ili Engleskoj

Uf, Uf, ljudi moji, u Engleskoj se polaže 1 godina na višoj za Mastera i još neki kursevi (imam sve detalje jer sam bio u MCA nedavno u Londonu, polagat njihov endorsement, triba polagat HND2 koji traje 8 miseci i još neke stvari), a kod nas samo 4 miseca, ja stvarno neznam kud će jednostavnije od ovoga šta je sad kod nas. Kolege Rusi mi idu 5 godina na fax za mastera. Spadamo u red zemalja gdje je najlakše doć do mastera sa ovon turbo-višom. Neki traže kruva vrh pogače, a ja se smijem, svaka čast ako vam još popuste...onda je to stvarno najlakša zemlja...

u Engleskoj se pola?že 1 godina na vi??oj za Mastera i jo?? neki kursevi (imam sve detalje jer sam bio u MCA nedavno u Londonu, polagat njihov endorsement, triba polagat HND2 koji traje 8 miseci i jo?? neke stvari), a kod nas samo 4 miseca, ja stvarno neznam kud će jednostavnije od ovoga ??ta je sad kod nas. Kolege Rusi mi idu 5 godina na fax za mastera. Spadamo u red zemalja gdje je najlak??e doć do mastera sa ovon turbo-vi??om. Neki tra?že kruva vrh pogače, a ja se smijem, svaka čast ako vam jo?? popuste...onda je to stvarno najlak??a zemlja...

1 godina na visoj za mastera.Znaci da je engleska visa=hrvatskoj poluvisoj tj da je engleski fakultet=hrvatskoj visoj.To bi otprilike tako izgledalo.Bez obzira na sve ja sam po ovome zavrsija engleski fakultet tako da me ovo puno ne jebe.
Ajmo se sad ugledat na kolege Ruse.Kolege Rusi piju votku prethodno rashladjenu na -20 tako da tada tece ko ulje.Da li to znaci da bi je i mi trebali pit na -20.Meni nekako bolje ide sa juiceom od narance i dvi kocke leda.
Neki traze kruva vrh pogace a ti se samo smijes.A sad mi reci o kojoj to pogaci ti pricas druze vezano za pomorsrtvo u Rvata.Ja mislim da ti broda vidija nisi nego si nekakva uredska kmica koja se samo smije skrivena iza monitora u nekom drzavnom uredu.I da nadam se da uzivas se smijuci se tudjoj muci,ali zapamti ti jos uvijek od te muke zivis.Nemoj da ti prisjedne kad ovima sta traze kruha vrh pogace dopizdite.

Back