Pitanje za kruzer boyse - security officer

koji jedva čekaju da odem na brod da pristanem pilat.

Ovako. Zanima me kakva je procedura za dobijanje posla Security officera ( ili kako se već zove ) [ droge , krađe ovo ono ] na kruzerima. ( vjerovatno slične kao i za sve ali su uvjeti vjerovatno puno drukčiji ).. Koliko sam uspio pronaći na netu te pozicije najčeÅ¡će drže Izraelci ( ex. Mossad i slično ) radi svoje odgovornosti i predanosti poslu. Kolike su plaće ekipi ?

Naime imam jednoga prijatelja koji ima jako dobar CV ( krim policija , vojna policija, ovo ono tamo amo, airport security manager,dipl.pravnik i dipl.kriminalist, pregovarač ovo ono... tone tih tečajeva i pizdarija ) i lik se zasitio posla i male plaće pa bi prominio okolinu na godinicu i poÅ¡ao na kruzere.

Ako 'ko zna iÅ¡ta nek' javi pa da pomognemo dobrom čoviku s informacijama..

Postovani ,
ako je jos aktuelno vase pitanje , i ako vas prijatelj i dalje hoce na tu poziciju posalji mi molim te njegov CV pa cu videti sta mogu da uradim po tom pitanju .

Hvala :uzdravlje

S obzirom na njegov CV u normalnoj državi bi već učio kadete u policiji zanatu a ne iÅ¡a na kruzer s 45 godina :rolleyes: Ne sumnjam da će upast ako se negdi traži, sve te ludosti ,iskustva ka u priči , 4 jezika... Sastavit ćemo pa neka Å¡alje ;)

ZnaÅ¡ li koja je plaća ? I jel' i oni imaju 3rd , 2nd, chief osiguranja i to.. Koliko ih najčeÅ¡će bude na brodu ?

plate variraju od kompanije do kompanije kao i ugovori a i pozicije
primera radi
ima security guard - sto je pocetna pozicija ( ovu poziciju uglavnom vrse indici filipinci bivsi vojnici i policajci plata oko 1000 dolara na tu poziciju mogi biti i neki vise od 10 godina )
ima security supervisor ( uglavnom svih mogucih drzvljanstva plata je malo veca i na ovoj poziciji moze se zaglaviti toliko)
ima deputy chief security ( ova pozicija je vec placena na nivo drugog oficira palube ili makine varira od kompanije do kompanije u nekoliko stotina dolara gore ili dole sve zavisi od CV iskustva i koliko dugo covek radi svoj posao moze se zaglaviti na ovoj poziciji dostadugo ugovor da bi se dobila ova pozicija sa odgovarujucim CV moze se dobiti samo ako se potpise ugovor na vise od dve ili tri godine ( a ne kao sto tvoj prijatelj hoce da dodje samo na godinu dana to mu niko nece dati samo godinu dana i dobru poziciju )ova pozicija bukvalno sve radi i za sve je odgovrna veoma teska i odgovrna pozicija veoma malo se spava i skoro se ne izlazi u lukama puno na nogama svugde po brodu )))
i zadnja pozicija je chief security - ( uglavnom svih mogucih drzvljanstva plata je dupla od zamenika lakse radi od svog zamenika ima ljudi koji imaju i vise od 50 godina na ovoj poziciji )
na svim pozicijama imaju osiguranje

Back