PIL- Pacific International Lines

igor83

3/E
Ako ima neko koje bio na ovoj kompaniji da kaze nesto vise o uslovima ,platama i ostalo za makiniste,ili makar neku informaciju o pomenutoj kompaniji.Unaprijed zahvalan :uzdravlje

nasi su davno, davno navigali tu priko magazinovica. sad uzimaju strogo azijate i koliko ja znan samo je jedan nas barba tamo osta. kontejnerasi... ima novih nesto, a boga mi i ramina. za place nisan siguran, ali ne virujen da su nesto narocito. uglavnom... ako je stislo, triba pokusat, ali ne nadat se necemu super dobrome. ako i uzmu, uzest ce seniore, juniora imaju ka salate
(indija, indonezija, banglades, burma, vrlo malo filipa.....). gazda je kinez, znaci nije bas siroke ruke.... eto, ja mislin da je dovoljno za stvorit prvi zakljucak.

Hvala na odgovoru,ne znam nikoga ko tamo naviga niti neko informaciju tako da mi i ovo znaci.Veliki pozdrav :uzdravlje

PIL uslovi i plate

PIL uslovi i plate

Ja sam na PIL -u vec par godina
uslovi su se malo popravili kao i plata.
Jedini problem je sto nemaju dovoljno ljudi a dosta brodova(preko 120 uglavnom novih sada) ali su ugovori za seniore 4 mjeseca sa mogucnosti produzetka ako nemaju trenutno smjenu.
Ukrcava Cap. Sikimic iz Herceg Novog
Evo platne liste pa ako je neko zainteresiran neka pokusa
PozdravView attachment APPENDIX 1_ 2 & 3 FOR CIRCULAR.pdf

Ja sam na PIL -u vec par godina
uslovi su se malo popravili kao i plata.
Jedini problem je sto nemaju dovoljno ljudi a dosta brodova(preko 120 uglavnom novih sada) ali su ugovori za seniore 4 mjeseca sa mogucnosti produzetka ako nemaju trenutno smjenu.
Ukrcava Cap. Sikimic iz Herceg Novog
Evo platne liste pa ako je neko zainteresiran neka pokusa
PozdravView attachment 2935

jel moze kontkt? i jell uzimaju kadete?

Sikimic Marine Services

Sikimic Marine Services

može li neko bacit koju riječ za ovu kompaniju, imal naÅ¡ihtu, jer čini mi se sve okej kao i gospodin Spiro Sikmic...
pozzz

Back