off shore support vessel

Jako zanimljiv i nadasve iscrpan odgovor.
Zahvaljujem na duhovitosti

ubaci u tražilicu Å¡ta te zanima i na viÅ¡e si od pola odgovora. a viruj mi izbacit će ti i viÅ¡e nego Å¡ta tražiÅ¡. Sorry brajo al to je ko da san ja bania ovdi i pita-alooo oće mi ko reć Å¡ta je matrikula?:confused::confused: ispalilo bi me iz gaća:D:uzdravlje

Zna li možda netko koji bi offshore breveti trebali za ovu vrstu broda?
Za pocetak nikakvi ti offshore breveti ne tribaju.Ovisi od firme do firme, ali ako nisi u Sjevernom moru na vecini OSV-a ti nece tribat nista osim Dp certificata ako si paluba ili eventualno Dp maintenance ako si makina ili struja.Breveti tipa Bosiet,Huet,Hlo ti nisu potribni za OSV brode osim na nekim rijetkim firmama koje rade u Northu.

Za pocetak nikakvi ti offshore breveti ne tribaju.Ovisi od firme do firme, ali ako nisi u Sjevernom moru na vecini OSV-a ti nece tribat nista osim Dp certificata ako si paluba ili eventualno Dp maintenance ako si makina ili struja.Breveti tipa Bosiet,Huet,Hlo ti nisu potribni za OSV brode osim na nekim rijetkim firmama koje rade u Northu.

Gospodine Duka zahvaljujem se,upravo mi je takva informacija trebala.

moras imat ono osnovno,ako oces za mastera mroas imati sve porebno,za ovog za onog,a ako im se sivids i uzmu te,te ostale "offshore brevete" ce ti platit svaka normalna firma,barem sam ja takav odgovor dobio od agenta jedne dobre firme sto se offshore tice(prema pisanjima forumasa o toj kompaniji).. a nije da ne bude plus ako je neka emergnecy situacija

Biti cu malo blazi nego inace, ali stvarno, ljudi upadnu tu ko padobranci jer im se neda citati i traziti odgovore, da sam ja administrator, odmah bi ovaj post izbrisao, ne samo ovaj nego masu slicnih, dok sa druge strane, kad kazes Dobro Jutro i to napises sa malim slovima, administratori obrisu (malo karikiram ali nisam daleko od istine)

A postoji i alternativa, ako ti se neda citati, pitas nekog na PM.

Sad ispada da je Dalmos "kurvin sin" jer je odgovorio kako je odgovorio a drugi koji su dali odgovor su sveci.

Ne mislim sad braniti Dalmosa niti nekog drugog, niti mislim biti njihov advokat, niti mislim omalovazavati one koji su odgovorili (stvarno mi nije namjera), ali ja bi odgovorio 100 puta gore, ali eto priteka me Dalmos.

Biti cu malo blazi nego inace, ali stvarno, ljudi upadnu tu ko padobranci jer im se neda citati i traziti odgovore, da sam ja administrator, odmah bi ovaj post izbrisao, ne samo ovaj nego masu slicnih, dok sa druge strane, kad kazes Dobro Jutro i to napises sa malim slovima, administratori obrisu (malo karikiram ali nisam daleko od istine)

A postoji i alternativa, ako ti se neda citati, pitas nekog na PM.

Sad ispada da je Dalmos "kurvin sin" jer je odgovorio kako je odgovorio a drugi koji su dali odgovor su sveci.

Ne mislim sad braniti Dalmosa niti nekog drugog, niti mislim biti njihov advokat, niti mislim omalovazavati one koji su odgovorili (stvarno mi nije namjera), ali ja bi odgovorio 100 puta gore, ali eto priteka me Dalmos.

VUK DLAKU MINJA ALI CUD NIKAKO:hihi:hihi

Back