Zna li možda netko koji bi offshore breveti trebali za ovu vrstu broda?

Jako zanimljiv i nadasve iscrpan odgovor.
Zahvaljujem na duhovitosti
Zna li možda netko koji bi offshore breveti trebali za ovu vrstu broda?
Jako zanimljiv i nadasve iscrpan odgovor.
Zahvaljujem na duhovitosti
Za pocetak nikakvi ti offshore breveti ne tribaju.Ovisi od firme do firme, ali ako nisi u Sjevernom moru na vecini OSV-a ti nece tribat nista osim Dp certificata ako si paluba ili eventualno Dp maintenance ako si makina ili struja.Breveti tipa Bosiet,Huet,Hlo ti nisu potribni za OSV brode osim na nekim rijetkim firmama koje rade u Northu.Zna li možda netko koji bi offshore breveti trebali za ovu vrstu broda?
Za pocetak nikakvi ti offshore breveti ne tribaju.Ovisi od firme do firme, ali ako nisi u Sjevernom moru na vecini OSV-a ti nece tribat nista osim Dp certificata ako si paluba ili eventualno Dp maintenance ako si makina ili struja.Breveti tipa Bosiet,Huet,Hlo ti nisu potribni za OSV brode osim na nekim rijetkim firmama koje rade u Northu.
zar nije pravilo da se useru koji se ne predstavi brisu postovi???
Biti cu malo blazi nego inace, ali stvarno, ljudi upadnu tu ko padobranci jer im se neda citati i traziti odgovore, da sam ja administrator, odmah bi ovaj post izbrisao, ne samo ovaj nego masu slicnih, dok sa druge strane, kad kazes Dobro Jutro i to napises sa malim slovima, administratori obrisu (malo karikiram ali nisam daleko od istine)
A postoji i alternativa, ako ti se neda citati, pitas nekog na PM.
Sad ispada da je Dalmos "kurvin sin" jer je odgovorio kako je odgovorio a drugi koji su dali odgovor su sveci.
Ne mislim sad braniti Dalmosa niti nekog drugog, niti mislim biti njihov advokat, niti mislim omalovazavati one koji su odgovorili (stvarno mi nije namjera), ali ja bi odgovorio 100 puta gore, ali eto priteka me Dalmos.

Istina ali user Lolita je s nama od 2010 kad to nije bilo obavezno. ALi mozes na linku ispod pogledati sve njegove postove pa ce ti sve biti jasno.
http://www.pomorac.net/forum/search.php?searchid=520269