odlazim...

strabinovac

New member
Nakon dugoo dugoo vremena odlazim , natrag u pustinju ,trudija sam se otići na more ,al i ovo je bilo predugo čekanje...totalni financijski kolaps. Zvala me natrag stara firma , je da je lova prejadna ali bolje i tako nego nikako. Usput mi je i crka kompjuter, stoga veliki pozdrav svima na forumu i hvala za niz korisnih informacija,savjeta ,adresa ....Za 8 dana letim za Damask, nazad za 56 dana...do tada lijep pozdrav i mirno more svima ....

Nakon dugoo dugoo vremena odlazim , natrag u pustinju ,trudija sam se otići na more ,al i ovo je bilo predugo čekanje...totalni financijski kolaps. Zvala me natrag stara firma , je da je lova prejadna ali bolje i tako nego nikako. Usput mi je i crka kompjuter, stoga veliki pozdrav svima na forumu i hvala za niz korisnih informacija,savjeta ,adresa ....Za 8 dana letim za Damask, nazad za 56 dana...do tada lijep pozdrav i mirno more svima ....

Sve najbolje mirno more i nadam se da ces s nama se druziti kad dodes a da ce biti i boljih kompanija di ces upasti :uzdravlje

moderatori su vjerojatno sve ubacili ode jer ja iden a pisa san pod;kako se osječamo trenutno...., pa me je prispojilo:hihi:hihi

ja to :confused:baš i nekužin
ali ako negdi ide sritno a ako je otiša i doša želim mu da zaboravi jer je izgleda ka da se sprema pojist g...

Last edited:
Covik je isa na brod i napisa je u krivom threadu, pa je pribaceno u odlazak. Mislim da j epod temom oodlazak veca mogucnost da se pise o odlasku nego o dolasku :p

Pozdrav

Back