molim za pomoc/savjet

capt.morgan

New member
postovanje kolege

evo me na velikim mukama!
trenutno sam prvi casnik na teskim teretima Atlantske Plovidbe i vidim da BELUGA traze na svoje teskase a imaju ih 36 prve casnike i ja se onako javim.
kad nakon dva dana zove me njihov agent sa Cipra dali bi isa krajem Travnja.
Zna li tko nesto vise o toj firmi????????
agent je Marlow Navigation Ltd. sa Cipra:udriglavom

hvala kolega ali sam vec dobio od nekakvog agenta pa procitaj:

ref to our telcon and your application sent recently to Beluga Fleetmanagement

pls kindly note that we can offer you flw employment:

m/v Beluga Fantastic, second half-end of April, 4 mths contract, 4900 euro.

(vslâ??s details can be found on http://www.beluga-group.com/F-Series.334.0.html)

in case you hv accepted the terms we wld require flw info on the h/lift cgo, you

hv handled in the past, to be able to finalize your assignment with the owners:

Vsl name, cgo gear SWL, cgo weight/particulars, charterers, way of loading/disch/scuring (shore cranes/gangs or own gear/crew), ballasting (normal ballasting or anti-healing system onboard)

pls kndly rvrt as soon as possible to fix your employment

Brgds

Mike Naradko

Crew Supt.

Marlow Navigation Ltd.

Tel: + 357 25 882290

Fax: + 357 25 882599

Mob: + 357 99 490091

Eml: b3@marlow.com.cy

ovo bi trebala biti pocetnicka placa bez cargo woksa i bonusa(a tu se skupi zavisno o broju porata jos 1000-2000.

zna li netko nekoga ,a taj nekoga ko je bio ili cuo sta o toj kompaniji.
ovako na sajtovima i Rencijeva firma para NASA

Neznam kako je sad,
ali '90-tih sam bio preko Marlow-a kao prvi oficir palube na kontejnerasima i tada su imali najmanje place u cilom svitu,ovo 4900 ne izgleda lose ali meni je Marlow ostao u sjecanju kao ciganska firma,inace za europljane su bili zaduzeni u Njemackoj a za nas ostale u Cipru (kazem tako je onda bilo neznam kako je danas)..:uzdravlje

Last edited:
dajte ljudi nije valjda da nitko nezna nekoga tko zna nekoga

Volio bih da mogu pomoci, ali ja sam "zaglavio" u offshoreu vec dobrih 8-9 godina i bojim se da i neznam kako izgleda heavy lift. Ovde ti je sve priko 10T heavy lift :rolleyes:

Ajmo ekipa coviku tribaju informacije, sta se ceka :uzdravlje

JA znam kad san navigava na kompaniji Splithoff da oni imaju big liftove a znan i covika koji na njima navigaje ali on nije ode na forumu. Stoga neznam nista o toj firmi a o liftovima to je to.

Ja sam radio za Marlow prije 4-5 godina. Oni su samo crewing i shipmanagement i imaju dosta firmi s kojima rade. Zaposljavaju pomorce sa svih strana. Sto se Beluge tice jedan Ukrajinac s kojim sam radio je otisao preko Marlow-a tamo za C/O. Dosta rade sa Mamoet-om (firma specijalizirana za transporte specijalnih tereta iz Rotterdama, poznati po vadjenju podmornice Kurska nakon havarije). Negdje sam nedavno procitao clanak da su krenuli sa eksperimentalnom primjenom jedara u pogonu modernih trg. brodova. Ja sam ih dosta vidjao po Sj. moru. Obicno dolaze u Hamburg i Rotterdam. Sorry to je sve sto znam o njima.

Ja sam radio za Marlow prije 4-5 godina. Oni su samo crewing i shipmanagement i imaju dosta firmi s kojima rade. Zaposljavaju pomorce sa svih strana. Sto se Beluge tice jedan Ukrajinac s kojim sam radio je otisao preko Marlow-a tamo za C/O. Dosta rade sa Mamoet-om (firma specijalizirana za transporte specijalnih tereta iz Rotterdama, poznati po vadjenju podmornice Kurska nakon havarije). Negdje sam nedavno procitao clanak da su krenuli sa eksperimentalnom primjenom jedara u pogonu modernih trg. brodova. Ja sam ih dosta vidjao po Sj. moru. Obicno dolaze u Hamburg i Rotterdam. Sorry to je sve sto znam o njima.

hvala vam lipa,ali sad kako ova kriza ide bolje mi je i ostat tu di jesam,osim ako mi ne uleti neki offshore za chiefa na stanby ili supply brod.

neke informacije sam i ja skupio okolo pa nisam nesto zadovoljan previse,jedina dobra stvar sta imaju kadetkinje:)

Back