username18
New member
Planiram iduce godine upisati nauticki fakultet,jako volim more i jedino je to sto bi volio radit i sto me interesira;ali imam par prijatelja koji su upisali isto nautiku (neki i brodostrojare) i govore da je matematika baÅ¡ baÅ¡ abnormalno teÅ¡ko,da na 100 studenata 10 prođe.Pa je li moguće da je to tako teÅ¡ko? Ja bi volio već sada ako mi može netko poslati neke zadatke ili tako neÅ¡to da krenem vježbati,jer takodjer kažu da matematika iz srednje Å¡kole nema veze sa matkom na faksu.A ja inače volim matematičke zadatke,volim ih vježbati i učiti,samo da ima netko da zna objasniti kako treba.U srednjoj imam vrlo dobar.
Nadalje,ako mi netko može reći (poÅ¡to sam zavrÅ¡io Å¡kolu nevezanu za more) koje sve točno poslove jedan pomorac mora obavljati kada je na brodu,znam da nije baÅ¡ određeno, i da radi dosta poslova,ali kakvi i koji su to poslovi? ako moze netko i dati link...
Pozdrav svim pomorcima
Nadalje,ako mi netko može reći (poÅ¡to sam zavrÅ¡io Å¡kolu nevezanu za more) koje sve točno poslove jedan pomorac mora obavljati kada je na brodu,znam da nije baÅ¡ određeno, i da radi dosta poslova,ali kakvi i koji su to poslovi? ako moze netko i dati link...
Pozdrav svim pomorcima