Master < 500 GT

N3bULA

DPO
Imam jedno pitanje.
Drzim brevet OOW iznad 500 GT, jel mozem na osnovi ovog breveta dobit brevet Master do 500??
Na luckoj kapetaniji mi tvrdiju da to nije moguce, ali sto onda znaci onih iznad 500, u mom brevetu. Ja sam predpostavljao da to znaci da mozes bit ispod te granice zapovjednik, ili to znaci da uopste nemam breveta za manje brodove od 500 GT?? :confused:

Pozdrav

Ono sto ja znam je da mozes dobiti zapovjednika do 50brt ako imas 1 godinu navigacije kao casnik i zapovjednika do 200brt ako imas mislim 2...

E da i zaboravio sam reci da za sve vrijedi samo navigacija u zadnjih 5 godina...

Last edited:
Ono sto ja znam je da mozes dobiti zapovjednika do 50brt ako imas 1 godinu navigacije kao casnik i zapovjednika do 200brt ako imas mislim 2

E da i zaboravio sam reci da za sve vrijedi samo navigacija u zadnjih 5 godina...

A s tim moze vozit malo jaci kajic.

Na temelju breveta casnika iznad 500 IMAS PRAVO NA BREVET ZAPOVJEDNIKA DO 500 U NACIONALNOJ OBALNOJ PLOVIDBI I YACHT MASTERA KATEGORIJE B, ODNOSNO ISTO DO 500, znam 100 % jer ja posjedujem i jedno i drugo i trece, ne treba ti ni mjesec navigacije ko terco npr. da bi dobio ta dva breveta, samo trebas donest brevet casnika i slike i 90 kn, i brevet je tvoj, milijun posto!!!!!!

Na temelju breveta casnika iznad 500 IMAS PRAVO NA BREVET ZAPOVJEDNIKA DO 500 U NACIONALNOJ OBALNOJ PLOVIDBI I YACHT MASTERA KATEGORIJE B, ODNOSNO ISTO DO 500, znam 100 % jer ja posjedujem i jedno i drugo i trece, ne treba ti ni mjesec navigacije ko terco npr. da bi dobio ta dva breveta, samo trebas donest brevet casnika i slike i 90 kn, i brevet je tvoj, milijun posto!!!!!!

Ovo sto je napisano je TOCNO!! imas pravo na navedene brevete i nema opce govora o tome!!!

Back