Marlins English Test

Pozdrav svima,moze li mi netko reci ako je netko vec radio dati savjet neki ili nesto,firma me trazila da napravim taj test koliko sam skontao to je online test? Koja je cijena tog testa? Trebao bi to sto prije napravit pa je svaka info korisna.
Hvala

Raspitat cu se malo hvala na info.
Evo naso sam na Marlins stranici registriram se i koliko sam skuzio uplatim 20$ njima i oni mi posalju na moju adresu valjda taj test,sad nisam siguran jeli to to?

Raspitat cu se malo hvala na info.
Evo naso sam na Marlins stranici registriram se i koliko sam skuzio uplatim 20$ njima i oni mi posalju na moju adresu valjda taj test,sad nisam siguran jeli to to?

Ja san ti nekidan to polaga u SSM, tamo ti je 450 kuna. Test ko test poprilicno lagan,u po ure ga rjesis.Nakon toga odma dobijes certifikat

Ne bi trebao plačat. Ako ti firma traži test, tada ti oni plačaju , a ti samo polažeš.

Ako mu firma plaća test onda i pošalje link na njega. A hoće li firma plaćat testove i brevete - to je već posebna priča. Evo jedne istinite:

Mr pomorac, fale vam još dva breveta, možete li ih položit tamo kod vas u Splitu?
- Paaa, može. Jel to refundirate?
- Ne, to je vaša obaveza ako mislite doć na brod. Ali možete riješit te brevete preko nas.
- Kako preko vas? Kao u nizozemskoj nedavno? Plaćeni hotel i avion?
- Da.

Ako mu firma plaća test onda i pošalje link na njega. A hoće li firma plaćat testove i brevete - to je već posebna priča. Evo jedne istinite:

Mr pomorac, fale vam još dva breveta, možete li ih položit tamo kod vas u Splitu?
- Paaa, može. Jel to refundirate?
- Ne, to je vaša obaveza ako mislite doć na brod. Ali možete riješit te brevete preko nas.
- Kako preko vas? Kao u nizozemskoj nedavno? Plaćeni hotel i avion?
- Da.

Ovako je SSM zva ljude morate kod nas poloziti da bi vas ukrcali.Naravno svi koji su negdi drugdi polagali nisu upali a bilo je i onih sta su u njih polagali pa nisu isto upali.
Jedan je dosa doli i trazija da mu vrate pare jer kao polaga sam ovo radi vas vi me niste ukrcali meni nije trebalo niti ce mi ikad trebat.Bija cirkus zesci.

Back