Marine alliance ltd

Iskreno ne znam o ćemu ti pričaÅ¡,pa pročitaj malo Å¡ta ljudi piÅ¡u o marine alliance ali o uredu u bugarskoj i kako ih se vuče za nos,svaka ćast Å¡ta će se bar neko ukrcat....Å¡ta sam ja to negativno reka,svoje miÅ¡ljenje,i opet ću su,ured im je banana teÅ¡ka!!! Živia

slažen se sa tebon jer lako je ako imaÅ¡ drugi ukrcaj a Å¡ta je sa onima koji čekaju dugo vrimena a u tome gledaju tamana jednu Å¡ansu.brale reci odma ili jesi ili nisi.ja kad san doÅ¡a sa broda skakali su mi po glavi da bi tribalo ič ranije te intervju te ovo te ono a na kraju čorak i joÅ¡ se ka tobože uvride jer san drito sa enlgeskom provjeria.
čim cigan iz bugarske ima posla sa nečim ravno je ka da si žiki istini da vodi posal.dovoljno san bia svijedok toga dok san navigava na zodiaca sa njima a glavni su offic iz londona preselili u varnu pa je odma nasta nered teÅ¡ki.

niramr
ne znam zaÅ¡to tako negativistički nastupaÅ¡, ja recimo znam točno o kojem se brodu radi jer i sam idem tamo sredinog prvog miseca ali kao 3/0.. Već sam bio preko njih na sister shipu..Ako ima koji 2/0 kojemu bi ovi uvjeti odgovarali, zaÅ¡to da se ne ukrca, ne razumim zaÅ¡to tako negativno nastupaÅ¡...

Sailpower jel možeš kazat kako je izgleda dogovor sa Filipom, mislim jesu li te intervjuirali glede struke i kakva su
pitanja pitali, je li bilo tesko. Ako nije problem na koju su te firmu ukrcali i koje dužnosti terco tamo ima. I koliko je vremena prošlo od kontakta s njima do ukrcaja? Jesi li na tim brodovima bio vecinom sa strancima ili nasima?
Unaprijed hvala.

Sailpower jel možeš kazat kako je izgleda dogovor sa Filipom, mislim jesu li te intervjuirali glede struke i kakva su
pitanja pitali, je li bilo tesko. Ako nije problem na koju su te firmu ukrcali i koje dužnosti terco tamo ima. I koliko je vremena prošlo od kontakta s njima do ukrcaja? Jesi li na tim brodovima bio vecinom sa strancima ili nasima?
Unaprijed hvala.

Imaš PM... :kafa

Back