Maran Gas Maritime irl.(Lng Tankers)

mpocek@yahoo.com

Prvi od makine
Pozz svim kolegama pomorcima

Ima li nekoga na forumu da je cuo za ovu Grcku firmu (ugovori , plata)
Potrazuju dosta kadra i to seniore,grcka zastava imajubu dosta novogradnji u planu!

Tanks

Nema nasih tamo. Maran tankers ima Bahamas zastavu, dok Maran gas ima Grcku, a oni i dalje nece da priznaju HR papire ...

Pozdrav ljudi,
ima li netko da se u međuvremenu uspio ukrcati na Maran Gas da kaže možda kakva je situacija na brodu i ostalo..
hvala puno, lp

Pozdrav ljudi,
ima li netko da se u međuvremenu uspio ukrcati na Maran Gas da kaže možda kakva je situacija na brodu i ostalo..
hvala puno, lp

Krca Zorovic, plaće su ispod LNG standarda( za ukrajince okej za nas ne bas) za ugovore nebi znao, ali mislim da su tipicno "grcki" vjv 4-5mj...za prijeći na LNG je dobra prilika.

a budem vjv pojeo govno pa otišao odraditi kadeturu kod njih kako god bilo. Šta bude bude :kafa

Prijatelju, pojeo bi govno da ides na bulk ili kontenjer. Ovako molin te ne se** i odradi tu kadeturu na plinu kad ti je sredena ( jer ne mozes bit jedan od 95% nasih pomoraca sta su na plin priko srice upali ).

Ovakve komentare poput tvoga zadnjega ( sta ja smatran totalnin priseravanjen ) bi tribalo zabranit i brisat odma. Pitaj lipo sta te zanima i rec ce ti se.

Naravno sad ocekujen par napada sa strane, od ekipe sta se nasla prozvana.
Lip pozdrav

Prijatelju, pojeo bi govno da ides na bulk ili kontenjer. Ovako molin te ne se** i odradi tu kadeturu na plinu kad ti je sredena ( jer ne mozes bit jedan od 95% nasih pomoraca sta su na plin priko srice upali ).

Ovakve komentare poput tvoga zadnjega ( sta ja smatran totalnin priseravanjen ) bi tribalo zabranit i brisat odma. Pitaj lipo sta te zanima i rec ce ti se.

Naravno sad ocekujen par napada sa strane, od ekipe sta se nasla prozvana.
Lip pozdrav

Ispričavam se, ali koja je poenta Vašeg komentara?
Nemate pojma o čemu se radi i zašto sam rekao "pojest govno".
Ukoliko imate kakve informacije o firmi bilo bi mi drago čuti, ukoliko nemate, hvala puno.

Ispričavam se, ali koja je poenta Vašeg komentara?
Nemate pojma o čemu se radi i zašto sam rekao "pojest govno".
Ukoliko imate kakve informacije o firmi bilo bi mi drago čuti, ukoliko nemate, hvala puno.

Ides kao kadet palube/stroja/struje?

Ja sam upao kao kadet struje pa ako neko ima iskustva na maran gas brodovima bio bi zahvalan na informacijama.

A većina su ti gregi koliko znam. Donedavno nije ni bilo Hrvata,neka me netko ispravi. Ako je dobar miks nacionalnosti bit će to ok ako bude previše Grega bit će ti zajeb jer neće pričati engleski pa ćeš biti malo isključen iz događanja Naravno sve ovisi tko će biti ETO

Back