Prika moj nije ovo moj prvi stari LNG,bio sam ja i na starijima,B-klasa od shella brodovi građeni od 1974-1977 godine i to ti je ?živa pokora,evo ti za primjer jedna mala (ne)zgoda koja mi se desila drugi dan na brodu da vidi?? o čemu govorim.Nakon partence 2nd eng me je poslao da zaustavim turbo generator,zatvorio sam prvi ventil od pare koji je odmah do T/A i dok se on zaustavljao po??ao sam kat vi??e da zatvorim drugi ventil,samo ??to sam dohvatio volantin ventila i krenuo ga zatvarati, trinele od ventila su popustile i para od 60 bara mi je skoro ruke odnijela,sreča blo je prostora oko ventila uspio sam se baciti na leđa, a nakon nekoliko trenutaka je doletio i 2nd eng koji je u kontrolnoj sobi čuo zviduk pare, zatvorili smo ventil sa F-ključem i cijevi i tada je para stala. E sad nakon takog iskustva kad zna?? da si na mini i kad mora?? se osvrtati po makini očekujući hoče li ti ??to doletiti u glavu nije ba?? ugodno i zato bih volio da mi neko ako je bio na ovom LNG LAGOSU prenese svoja iskustva ??to me čeka tamo. Uspio sam naći na net-u da su radili neke modifikacije(stavljali su ne??to novije-ne znam ??to) a obično ovi upgrade-i na staroj kanti donesu samo jo?? vi??e nevolja.??ivija Al Debell. Mislim da neće?? imat nikakvih problema s time ??ta je brod 1977. i da će sve bit vi??e manje OK. Dodu??e ti si makinjist, a na tim brodovima obično je najvi??e problema u makinji, al nisan puno kompetentan o tome govorit. Moj savjet ti je da ne minja?? firmu, jer nije ba?? vrime za te egzibicije. Ako ti na tog Lagosa uleti OK kapo ili prvi, bit će ti sigurno OK, tj. ka i na novim brodima. A na tim starijim da se u akciji ta i naučit.
Sritno i stoj dobro.
Drug, ja san ti odavno zapiva ??ta mislin o Shell-u i Magazinu, tako da sve zna??...
Jesu te rekli avancat ako ide?? na Lagosa, ili će?? opet ka topovsko meso???