Kuwait Oil Tankers

3/0 kuverte sam ovaj put bi trebao ici prvi put za sekonda. iskustvasmatram da imam dosta jer imamo samo manje brodove i vozimo po nordu.znaci cargo operacije svaki drugi treci dan

Pozdrav,

Aplicira sam za KOTC za 4th officera i ima sam interview koji sam proša i posli toga ljecnicki.

Nakon toga su me trazili iz firme da im pošaljem DHLom kopije papira i 6 slika. Kad je to stiglo napravili su mi application for endorsement za klasu i gmdss i od toga je prošlo vise od 10 dana.

Zanima me ako ima koji kolega sa firme slicna iskustva? Da smatram da sam primljen na firmu ili to jos nije sto posto?

Lp, Karlo

Ima li neko iz CG na KOTC floti?
Znam da se prije par godina nije moglo ukrcati zbog kuwaitske zastave

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Pozdrav i dobra vecer, novi sam na forumu i ovim putem se zahvaljujem na prihvacenom zahtjevu na pomorcu.net. Dobio sam ponudu za 5/E pa me zanima kakva pitanja su i dali netko ima pitanja za intervju?

Pozdrav i dobra vecer, novi sam na forumu i ovim putem se zahvaljujem na prihvacenom zahtjevu na pomorcu.net. Dobio sam ponudu za 5/E pa me zanima kakva pitanja su i dali netko ima pitanja za intervju?

Koje si uvjete dobia za 5th eng? Ugovor/placa ?

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Nije mi jos poslao mail nazad tako da ne znam jos nista tocno u detalje.
Kad budem imao vise saznanja javim sve. Samo sam vidio kad sam ispunjavao aplikaciju da ispunim da ima neki intervu, pa citam na forumu da postoje neka pitanja. Ali jos je to sve u zraku jer jos mi nije odgovorio na mail vec 2 dana.

Nije mi jos poslao mail nazad tako da ne znam jos nista tocno u detalje.
Kad budem imao vise saznanja javim sve. Samo sam vidio kad sam ispunjavao aplikaciju da ispunim da ima neki intervu, pa citam na forumu da postoje neka pitanja. Ali jos je to sve u zraku jer jos mi nije odgovorio na mail vec 2 dana.

možes poslati link gdje si ispunjavao aplikaciju za njih?

Ciba oprosti sto sa zakasnjenjem odgovaram. Znaci linka nema, to je standardna aplikacija koju on salje kad vam pogleda CV i kad je pogledo javio se i to je bilo zadnje kad sam uopce cuo nesto od njega. :D

EVo ti mail koji sam dobio

Good Day

We appreciate your interest in our Company and will be happy to explore with you the possibility of joining us. Therefore, a clear understanding of your interest, background and abilities will aid us in placing you in the position that best meets your qualifications.

We are in receipt of your attached Cv, please complete our company application form (attached) and send back to us for our review.

Kindly forward all your certificates as per the attached Checklist, Seaman book showing sea service and passport for our review and to process your application for the rank of 5/E.

Best Regards,

Ciba oprosti sto sa zakasnjenjem odgovaram. Znaci linka nema, to je standardna aplikacija koju on salje kad vam pogleda CV i kad je pogledo javio se i to je bilo zadnje kad sam uopce cuo nesto od njega. :D

EVo ti mail koji sam dobio

Good Day

We appreciate your interest in our Company and will be happy to explore with you the possibility of joining us. Therefore, a clear understanding of your interest, background and abilities will aid us in placing you in the position that best meets your qualifications.

We are in receipt of your attached Cv, please complete our company application form (attached) and send back to us for our review.

Kindly forward all your certificates as per the attached Checklist, Seaman book showing sea service and passport for our review and to process your application for the rank of 5/E.

Best Regards,

može onda mail na koji si slao?

Evo ekipa koga interesira neka se javi u inbox jutros sam dobi mail iz firme pa ako netko zadovoljava ili ima nekoga tko bi htio neka se javi.

Good Morning ...,
I am looking for 5 Deck Cdts trained on tankers not been as officer before we will select the best one of them to join as 4/O

Back