kadetura s 28 godina

mathias

New member
evo završija višu nautiku(malo kasnije sam upisao) i gren na kadeturu pa me zanima jel itko od vas bija na brodu sa kadetom starijim od mene? malo mi je greda al bolje late than never

zašto bi bilo kasno,jedan timunjer s kojim sam plovio je bio kadet sa 35 šta se toga tiče,plovio je kao timunjer deset godina i nedavno završio faks

ja san bia sa ason koji je ima 28...ako se ne varan sad je prvi...ima od toga 6 godina..ma stari ako je to ono što ti želiš nikad nije kasno..

evo zavr??ija vi??u nautiku(malo kasnije sam upisao) i gren na kadeturu pa me zanima jel itko od vas bija na brodu sa kadetom starijim od mene? malo mi je greda al bolje late than never

Najstariji kadet s kojim sam bio imao je 40ak godina.
A ja sam imao 26 kad sam zavrsio na kadeturu, tako da i nije neka razlika. ;)
Nemaj brige. :uzdravlje

Da,i nemoj sumljat da će se drugačije odnosit prema tebi nego prema nekom mulcu od 18.Znam,jer je meni takon bilo.

Samo hrabro naprid

ljudi hvala na podršci, a šta se tiče firme ne znam točno, rođak mi je u zorovića već duže vrime pa je reka da će me probat negdi dobro uvaliti, uglavnom na kakvog tankera. znat ću detalje nakon Nove

MAthias dobro dosao na nase stranice. Mislim da su ti ekipa gori napisali sve. nikad nije kasno ako se posao radi od srca.

Ne opterecuj se sa godinama, poznam covika koji je sa 52 isao na kadeturu....
Bitno je da to zelis i da te zanima, a drugo je sve sporedno

Back