Jahtni klub levant slovenija

zrinski

New member
Pozdrav, ima li netko iskustvo sa navedenom slovenskom agencijom? Navodno im treba iskeširati par-sto eura i za mjesec-dva šalju te na platformu, uvjet je samo D2 (B2).

Pozdrav, ima li netko iskustvo sa navedenom slovenskom agencijom? Navodno im treba iskeširati par-sto eura i za mjesec-dva šalju te na platformu, uvjet je samo D2 (B2).

Nemoj biti naivan, reci ti njima da ces im dati 1000 eura, ali kada te ukrcaju.

A dobro ti je reka Raul. pa kome ti virujes cim je lova u pitanju. Budi covice ozbiljan :udriglavom

evo, ja ću ti obećat u po' cijene. i joÅ¡ te vodim na pivu.

evo, ja ću ti obećat u po' cijene. i joÅ¡ te vodim na pivu.

Ma znam da je najvjerojatnije zajeb, samo želim da mi joÅ¡ netko to kaže. Evo već par mjeseci ima da sam zavrÅ¡io D2 al joÅ¡ niÅ¡ta od posla. Slao sam na sve strane, zvao, i osim takvih bandita koji traže unaprijed lovu nisam rijeÅ¡io niÅ¡ta.
Znam da se dosta pisalo ovdje o Cosulichu ali su postovi uglavnim stariji. Ima li netko kakve svježije informacije o slanju na platforme preko njih?

Hvala unaprijed.
Slavonac.

Malo mi je falilo da i ja popusim kod te babe iz LEVANTA , i zamislite jos je uvijek u plavom oglasniku.
Njoj biznis vjerojatno cvate :D

Digla je i place na 3000 eur koliko sam primjetio, izgleda da kod njih ide na bolje :confused:

Last edited:
Je li ta agencija LEVANT ili LEVAT?

Reci da cim sidne prva da uzmu svoje.

Provjeri da im nije podruznica u Nigeriji.

Back