mars lincina Apr 26, 2012 #1 kontaktira me jadroplov da traze asa stroja pa ako ima iko zainteresiran ili poznaje nekog nek im se jave,ja san tek dosa s broda tako da san ih odbija
kontaktira me jadroplov da traze asa stroja pa ako ima iko zainteresiran ili poznaje nekog nek im se jave,ja san tek dosa s broda tako da san ih odbija
asistent stroja-dalmos DRVOSJEČA Apr 27, 2012 #2 ALOOO Sibeniceee OVAKO , dali su nasli asa-APP/E,jer ja imam patriota jednoga pa bih ga ubacio ako je to ikako moguce?
ALOOO Sibeniceee OVAKO , dali su nasli asa-APP/E,jer ja imam patriota jednoga pa bih ga ubacio ako je to ikako moguce?
mars lincina Apr 28, 2012 #3 asistent stroja-dalmos said: ALOOO Sibeniceee OVAKO , dali su nasli asa-APP/E,jer ja imam patriota jednoga pa bih ga ubacio ako je to ikako moguce? Click to expand... ebenti misa neman pojma:/ nek proba,nikad se nezna!mene su kontaktirali ravno godinu dana otkako san in posla CV
asistent stroja-dalmos said: ALOOO Sibeniceee OVAKO , dali su nasli asa-APP/E,jer ja imam patriota jednoga pa bih ga ubacio ako je to ikako moguce? Click to expand... ebenti misa neman pojma:/ nek proba,nikad se nezna!mene su kontaktirali ravno godinu dana otkako san in posla CV