• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Izgubljen DPOM obrazac

Pelorus

2nd Officer
Pitanje za kolege prije nego krenem zvati okolo...

Kako sam se nedavno iskrcao, nisam bi9 doma kad mi stigla posta sa DPOM obrascem za proslu godinu. Nazlost u proslih par mjeseci do mog povratka posiljka se zagubila.

Zanima me ako je netko imao slican problem te ako je, koga ga je rijesio? Znam da su prije to slale Kapetanije, a sad salju iz Ministarstva mora. Mislio sam zvati prvo Kapetaniju u Rijeci pa vidjeti sa njima ...

Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk

Odi u nadleznu kapetaniju,ja sam prosle godina ima isti slucaj i oni su mi isprintali novi obrazac na licu mjesta.Ako se sta prominilo od tad ne znam

Yebiga,navika.... :) ja sam od pocetka ovog cirkusa na brodu tako da sam jos na starom nacinu - odi fizicki na mjesto zlocina - jer se na telefon nitko ne javlja a mail ne yebu dva posto.glavno da smo pomogli kolegi :uzdravlje

Kad odes u LK Split poljubis vrata a onda te posalju na prozor sa finim resetkama gdje stoje mail adrese za sto ti treba. Ako zelis pitati nesto gosopdu unutra dobijes fini odjebaus...:D. Ah splitska kapetanija.:rolleyes: Da nije Zlatka doli di bi bili.....:cool:

Riječka kapetanija ti će bez problema izdati taj obrazac, ali moraš doći osobno.
Trebao sam se ukrcati oko 15.02 na brod i nije mi još stigao DPOM poštom pa sam pitao kapetaniju i rekli su mi da nema problema ali da moram doći osobno po njeg...
Njihovo je objašnjenje da mora na papiru biti štambilj i potpis da bi porezna prihvatila tu potvrdu.

Daklem, ništa od toga da budu državne službe objedinjene, tj. da porezna provjeri sama tu potvrdu kroz sustav...
Još uvijek je nemoguće dobiti digitalno ovjeren DPOM.

Back