Ispit iz engleskog.

Mjerkic

New member
Prije par dana zvao sam okolo i dobio odgovor od Bernhard Schulte agancije da krcaju assistente i da bih trebao doci do njih u Split na ispit iz engleskog.

Mene sad interesira neke overall informacije za taj ispit. Sto se tocno trazi u njemu i jeli pismeno ili usmeno, zapravo bilo kakve informacije.

Hvala.

Jedan od najtezih ispita na kojemu sam bio.
Iako sam svoju mladost do 16 te godine proveo u Edmontonu cekajuci da mi se caca vrati s riga kako bi ga uzicao 2 dolara i isao s ekipom fatat curice po Bull Mallu bez ikakvoga znanja HR jezika do tada jedva jedimice sam prosao ovaj ispit. Spremi se jer ispit je pretezak.

Prije par dana zvao sam okolo i dobio odgovor od Bernhard Schulte agancije da krcaju assistente i da bih trebao doci do njih u Split na ispit iz engleskog.

Mene sad interesira neke overall informacije za taj ispit. Sto se tocno trazi u njemu i jeli pismeno ili usmeno, zapravo bilo kakve informacije.

Hvala.

To je inace njihova standardna procedura (da se nebi nadao unaprijed kao i ja da je nesto vise) pa tek onda daju neko okvirno vrijeme kad bi trebao bit ukrcan ako uopce ima mjesta...
Sta se tice ispita engleski je cisto opcenito (prijevod ako se dobro sican i nema bas puno toga) a struka je bilo samo povrsna pitanja (pripoznat sta se nalazi na slikama) ponudjeni odogovori a,b,c,d ... isto nebi bilo lose priletit neki pdf iz download sekcije vezano uz struku makar te stvari bi trebalo znat i bez toga jer su jednostavne :uzdravlje

Sritno!

EDIT: PS. zaboravih napomenit da salju kadete struje 2x6 mjeseci kao kadete pa eto uzmi i to u obzir...

Last edited:
E sad.....

Prvi odgovor je bio da je to jako tezak ispit, a drugi je da je opcenito engleski i povrsno struka.

Kako god okrenes proci cu neke pdf files bez upita, ali cisto da se mogu psihicki pripremit, sad ste me malo zajebali :).

Uglavnom, hvala na informacijama.

E sad.....

Prvi odgovor je bio da je to jako tezak ispit, a drugi je da je opcenito engleski i povrsno struka.

Kako god okrenes proci cu neke pdf files bez upita, ali cisto da se mogu psihicki pripremit, sad ste me malo zajebali :).

Uglavnom, hvala na informacijama.

skini si s neta marlins test rje??i par puta i prolazis to, tamo dobije?? ne??o slično, ima?? 40min da rje??i??, gotov si za 15min. Ne mora?? se ni??ta bojati samo ponovi preko marlinsa!! Ni??ta te??ko! :kafa

Nedavno sam ga rjeÅ¡ava. Nije pretežak, neki općeniti engleski.. Ne znam eng niÅ¡ta posebno a ipak sam ga rjeÅ¡ia 84%. ima neÅ¡to stručnih pitanja, viÅ¡e slike pa pripoznat neki dio. ili npr znat kako se zove desna strana broda (port side)... jedno pitanje mi je ostalo u glavi, nisam zna odg i baÅ¡ me zanima pa ako neko zna:
triba izbacit 1 rič koja ne ide uz ove: radna kaciga, gas maska, zaÅ¡titne naočale, radne cipele (na engleskom su bile napisane) ?

traže asistente struje, plaća 700E i triba se radit 2 ugovora po 6 mjeseci.. ali nakon toga te zadržavaju i dobijaÅ¡ posa ka električar/elektroničar.. za drugi kadar ne znam

Osim ako ne plovis na US Flagged brodovima. Onda je left ( lijevo ) i right ( desno ), a makinje su port i starboard engine.

Back