golar

Stellamar

2nd off
pozz kolege, evo nesluzbeno cujem kako su u golara počeli dijeliti otkaze s obzirom da su im zaustavili isporuku naručenih novogradnji pa me zanima zna li tko neÅ¡to o tome viÅ¡e pogotovo za junior officire?

pozz kolege, evo nesluzbeno cujem kako su u golara počeli dijeliti otkaze s obzirom da su im zaustavili isporuku naručenih novogradnji pa me zanima zna li tko neÅ¡to o tome viÅ¡e pogotovo za junior officire?

Kolega sve na forumu VEC imas objasnjeno na temu Golara samo malo potrazi.

Inace bi i ja to napisa ali mislin da covik nije bas na ti sa interneton...6 miseci ugovori i kad dodjes doma puca ti qrc za internet... oprostija bi mu ovi put, samo zato sta mi je dobar dan danas

osin ako nije iz stanovitog dijela lijepe nase...onda jadan nema muda

A ne vidim nikakav problem. Upisao sam golar u tražilicu, izbaci mi sve di se golar spominje pa tako i stara otvorena već tema Golar Wilhelmsen.

Kakvo je danas stanje na golaru? Kakvi su uvjeti rada, place? S obzirom da su nedavno nase slali doma?

Ako ima ko da je trenutno tamo moze info

Last edited:
Kakvo je danas stanje na golaru? Kakvi su uvjeti rada, place? S obzirom da su nedavno nase slali doma?

Ako ima ko da je trenutno tamo moze info na pm

Zasto info na privatni mail??? Je li ovo forum da pomogne kolegama svima ili samo tebi?

Iz prve ruke govore da ce ici nabolje da bi im uskoro moglo i trebati ljudi ništa nije sigurno ali takva su predvidanaj ovo su informacije iz crew offica.

Ma greska i brzopletost u pisanju. Evo editirano. Naravno da je forum za sve nas
I btw, pm nije private mail nego personal masage i ne uzbudjuj se odma. Odma bi ti meni tu neku konfuziju napravija

Jel se na LNG sektor odrazava ovaj pad cijene nafte, ako da jel u pozitivnom smislu

Kakva je posada trenutno tamo, kakav je omjer nasih

Jel se na LNG sektor odrazava ovaj pad cijene nafte, ako da jel u pozitivnom smislu

Kakva je posada trenutno tamo, kakav je omjer nasih[/QUOTE]

Na ovo prvo pitanje nebi ti zna odgovor doduše vjerovatno ima nešto na netu u vezi toga ali iz prve ruke neman tu info tako da nemogu govoriti.

Posada standardno filipinci, časnici 90 % naÅ¡ih poneki barba Norvezin uglavnom kako cujem u vecini slucajeva dobra ekipa naÅ¡ih igra se balun popije i pokoja pivica druÅ¡tveni zivot ok. Jedino treba imati na umu onu situaciju od proÅ¡le godine kad su preko noći otpuÅ¡tali poprilican broj ljudi bilo je evo ti poneka placa viÅ¡e i snadi se druze.

Back