Globtik test iz struke-nautika

nikita

New member
Dali je itko rjeÅ¡avao test iz struke za 3. časnika palube u Globtika? Ako je pa da napiÅ¡e u grubo Å¡ta mogu očekivat.
Pisao sam već kod njih onaj test iz engleskog.

Dali je itko rjeÅ¡avao test iz struke za 3. časnika palube u Globtika? Ako je pa da napiÅ¡e u grubo Å¡ta mogu očekivat.

kako se sicam ponovi pravila izbjegavanja i svitla koja su.

struka općenito.i tankeri. ugl. navigacija,stabilnost,sigurnost,manevranje..ka u skoli samo na engl. gluposti

hvala vam lipa

ja san nedavno rjesava prije dva tjedna negdi, ima san (samo) 55%, a mislia san da cu imat i manje dok san rjesava, otidji rjesit pa javi kako je proslo....bude ti 76 pitanja sveukupno, ovo ostalo su ti vec sve rekli

ja san nedavno rjesava prije dva tjedna negdi, ima san (samo) 55%, a mislia san da cu imat i manje dok san rjesava, otidji rjesit pa javi kako je proslo....bude ti 76 pitanja sveukupno, ovo ostalo su ti vec sve rekli

bio sam, na testu iz struke,
dalo mi je chemical test (valjda jer su vidili da sam dio kadeture odgulio na kemikalcu)
razočaran sam testom, rjeÅ¡io sam 52% a većina pitanja su čisto chemical prirode, tipa navedeno je 5 kemikalija od kojih za 3 nikad nisam ni čuo i moraÅ¡ označit koje smiju koristit istu vapor liniju pri iskrcaju, ili koja je preporučena temperatura za prijevoz nekog chem. tereta bla bla...
ostatak testa je normalan, pravila za izbjegavanje, svitla i znakovi, neÅ¡to pom. prava i pomorsvo općenito.
da nije bilo ovog chem djela siguran sam da bi rješio bar 95%

Back