Genmar

nije tajna, ali ne znan sada. prije su bile pri vrhu za crude

dosta jace nego na nyk, valjda je i danas tako, iako su prodali dosta dionica bw-ju

Last edited:
bas san bija na brodu s jednin covikon dosa je s genmara govori da je placa dobra bolja nego na kompaniji di smo skupa bili al sve ostalo ga i nije bas vesililo

Genmar

Ugovori su za seniore 3-3,za Juniore ne znam,a plaća je cca.62000 Eur godi??nje + bonus za seniore.Ja sutra imam telefonski pred interviju i ako im se na taj način svidim onda trebam ići u Hamburg u posjet office-u ali sam čuo da su cijepidlake pa ne znam ??to me sutra čeka.

Ugovori su za seniore 3-3,za Juniore ne znam,a plaća je cca.62000 Eur godi??nje + bonus za seniore.Ja sutra imam telefonski pred interviju i ako im se na taj način svidim onda trebam ići u Hamburg u posjet office-u ali sam čuo da su cijepidlake pa ne znam ??to me sutra čeka.

evo nisan zna sta se tice place al eto sve smo saznali

Postovanje ekipo!

Kako sam ja na Genmaru evo vam informacije iz prve ruke:

Ugovor na Genmaru za juniore je 4 on / 2 off, placa za sekonda palube je oko 6,000 USD.
Seniori mogu uzeti 3 ili 4 mjeseca na brodu a doma je po dogovoru.
Nema godisnje place nego je placa samo na brodu i to iskljucivo u USD.
Prvi oficiri - 12500 USD
Master - 15000 USD

Isto tako nema Engleza. Najbrojniji su Rusi, Portugalci, Indijci pa Hrvati te Crnogorci.
Sjediste firme je u New York-u zajedno sa Operations dpt. a tehnical i crewing je U Lisabonu, Portugal.
Agent je Zorovic.

Nadam se da sam pomogao a ako imate jos nekih pitanja glede Genmara slobodno pitajte.

Veliki pozdrav svima,

Đuro

Djuro majstore :)

Djuro majstore :)

E moj kapetane,

pa jesi li ti to sada na 2 kompanije?
Bice soldi za nastavak gradnje a ?

:uzdravlje

ĐURO;78766 said:
Postovanje ekipo!

Kako sam ja na Genmaru evo vam informacije iz prve ruke:

Ugovor na Genmaru za juniore je 4 on / 2 off, placa za sekonda palube je oko 6,000 USD.
Seniori mogu uzeti 3 ili 4 mjeseca na brodu a doma je po dogovoru.
Nema godisnje place nego je placa samo na brodu i to iskljucivo u USD.
Prvi oficiri - 12500 USD
Master - 15000 USD

Isto tako nema Engleza. Najbrojniji su Rusi, Portugalci, Indijci pa Hrvati te Crnogorci.
Sjediste firme je u New York-u zajedno sa Operations dpt. a tehnical i crewing je U Lisabonu, Portugal.
Agent je Zorovic.

Nadam se da sam pomogao a ako imate jos nekih pitanja glede Genmara slobodno pitajte.

Veliki pozdrav svima,

Đuro

Pozdrav kolege. Mozete li mi reci kakvo je sada stanja na Genmaru, kakve su plaće kadetima, kakvi su tipovi brodova i u kakvom su stanju? Imam neke naznake da bih mogao tamo kadeturu raditi, a sve cu znati kroz para dana. Bio bih zahvalan na bilo kojoj informaciji. Pozdrav

Pozdrav !

Pozdrav !

Ja sam odradio prvi ugovor na Genmar Phoenixu, inače riječ je o crudašu od ja mislim 153000 dwt, korejska gradnja 99. god. Mogu reći da kompanija nije loša ali nije ni najbolja, plaće su solide ali brodovi uglavnom starije gradnje radi se uglavnom o suezmax, aframax i ako se ne varam nekoliko VLCC brodova ! Zaključak: nije loše pa ko hoće neka proba :D
E da inače plaća za kadeta stroja mi je bila 1200 $

Last edited:
Ja sam odradio prvi ugovor na Genmar Phoenixu, inače riječ je o cruda??u od ja mislim 153000 dwt, korejska gradnja 99. god. Mogu reći da kompanija nije lo??a ali nije ni najbolja, plaće su solide ali brodovi uglavnom starije gradnje radi se uglavnom o suezmax, aframax i ako se ne varam nekoliko VLCC brodova ! Zaključak: nije lo??e pa ko hoće neka proba :D
E da inače plaća za kadeta stroja mi je bila 1200 $

Vidio sam im na njihovoj web stranici brodove i upravu si kad si rekao o starosti i vrsti brodova. Zanima me jo?? ako slucajno znas kolika je plaća kadetu palube, ili je ista kao kadetu stroja? I kakvi su ti bili uvjeti ?života? U svakom slučaju ti hvala na informaciji. Pozdrav

Vidio sam im na njihovoj web stranici brodove i upravu si kad si rekao o starosti i vrsti brodova. Zanima me jo?? ako slucajno znas kolika je plaća kadetu palube, ili je ista kao kadetu stroja? I kakvi su ti bili uvjeti ?života? U svakom slučaju ti hvala na informaciji. Pozdrav

E pa ovako plaća ti je i za kadeta palube i za kadeta stroja ista znači 1200 $. A ??to se tiče uvjeta ?života ja ba?? i nisam imao neka dobra iskustva pa da počnem. Dva puta smo ostali bez nekih osnovnih namirnica tipa fla??irane vode, mljeka, kave... kuhar je bio filipinac i nije znao pripremat (ili nije htio) neku europsku hranu, stedilo se na svemu od opreme za rad pa do hrane, posada je bila vi??e manje ok, uglavnom hrvati, rusi, ukrajinici i indijci (da indijci) ali sve u svemu nelo??e. S tim da sam čuo od većine ljudi na tom brodu da im je to bio najgori brod od genmara na kojem su do sada bili, i da obično stanje nije ni slično tome, sada da li je istina ili ne neznam ! U svakom slučaju odi, vidi, pa mi javi kako je bilo pa da znam i ja da li je i na nekom drugom brodu isto ili sam ja naletio ! Pitaj ako te jo?? ??ta zanima i sretno !

Deck Cadet

Deck Cadet

Pozdrav kolege!

Ima li neko mozda mail adresu na koju bi se mogao javiti, radi ukrcaja? osim ovih adresa koje su na web stranici Genmara.

hvala i zivjeli!

Na genmara ti krca zorovic pa ga zovi i pitaj dali uzimaju za njuhovu flotu,nije ti to bas nova flota,nasih ima obicno top4 a kad uzimaju juniore onda je obicno jer neki indijac ili filip nije stiga na avion jer su krave bile na cesti pa triba netko nas otrcat na brod kroz dan-dva. Od kuverte znam da su dva treca i da je cif dnevnicar

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

nytmare Hvala na informacijama :) Dokumenta su mi kod Zorovica evo vec 4 mjeseca.. jos nema nista u vezi ukrcaja, pa sam mislio da probam direktno preko Genmara.. ne kosta nista a mozda uleti :)

nytmare hvala na informacijama :) dokumenta su mi kod zorovica evo vec 4 mjeseca.. Jos nema nista u vezi ukrcaja, pa sam mislio da probam direktno preko genmara.. Ne kosta nista a mozda uleti :)

za seconde ti je placa 5900 usd. Ugovor mislim 4-3 , placeno samo na brodu.

Back