Frisko za palubu i stroj

fiorito

New member
Pls fill out our application.

We are going to take over LNG vessel from China in May.

We are looking for 3/E with minimum 12 months LNG experience. Salary TBC.

Vessel will be operated world wide.

We have also opening onboard PSV , DP2 Vessel

2nd Officer DPO / embarkation at the middle of August 2013

Wages : TBC

Requirements from the charterers : minimum 2 years experience as DPO, Full or unlimited DPO Certificate

Pozdrav ekipa, za gornji oglas placa je 5000 eura a donji pretpostavljam oko 250 eura door to door. POsaljite mi poruku i posteni CV pa cu proslijedit.
pozzz

Postovani posjetitelji foruma

Ovim putem zelim vas u ime cile ekipa Pomorac.net portala a pogotovo foruma obavjestiti da svoje podatke ne saljete nikome tko nije na forumu vec duze s nama ili tko se nije predstavio. Ako vidite da netko nudi posao a njemu je to prvi post na forumu molim vas da taj post i tog usera zanemarite za vase dobro, u zadnje vrijeme je primjecen sve veci broj takvih 'upada' nepoznatih usera. U nasih skoro 6 godina postojanja naucili smo i suocili se sa dosta osoba koje samo zele zaraditi na prevari i sebi priskrbiti osobnu dobit. Takve radnje mi na ovom portalu nikad nismo i necemo prihvatiti te nastojimo sve takve osobe sta prije provjeriti a takve postove i teme obrisati.

Nadam se da cete svi (unatoc nekad nemogucoj misiji ukrcaja na brod te cekanja misecima a i godinama na ukrcaj) ovo shvatiti dobronamjerno i korisno i sve takve primjecene slucajeve odma prijaviti moderatorima Mladeno,Propuh,Morskipas01,Galvan ili administratorima Dalmos i Sonny.

Lijep pozdrav i ugodno druzenje zeli vam vasa ekipa Pomorac.net-a.

Nije prvi nego 6 post, ali svejedno sumnjivo:o

Drago mi je sto je cijeli forum zastitnicki orijentiran, treba vrhunska ekipa za stvorit takvo povjerenje i skidam kapu na zasluzenoj reputaciji. Kandidat slobodno neka se javie, pa ako je kvalificiran i malo sritan bit ce ukrcan za jednu pivu:)

Drago mi je sto je cijeli forum zastitnicki orijentiran, treba vrhunska ekipa za stvorit takvo povjerenje i skidam kapu na zasluzenoj reputaciji. Kandidat slobodno neka se javie, pa ako je kvalificiran i malo sritan bit ce ukrcan za jednu pivu:)

normalno bi triba napisat koje su to firme, ime broda, duzinu ugovora, posada... e sad mene ovo navedeno zanima za lng i jos koja je vrsta pogona steam,drl,dfde pa ako mozes napisat da znamo o cemu se radi i da mi ovo sve skupa ne bude sumljivo...

Last edited:
Napisano sam skoro sve sto znam, dovoljno za zainteresirane koji ce dobiti sve info direktno bez mene, no pozicije su zatvorene pa mozda neki drugi put.
pozdrav

Back