Kolege dodjite na seacor ovdje jos uvjek ima posla i nisu ni eura rezali ...istina da se osjeti kriza ali za sada nema problema vecina brodova rade i place su uredne...Mariner agencija iz Trogira krca
Kolege dodjite na seacor ovdje jos uvjek ima posla i nisu ni eura rezali ...istina da se osjeti kriza ali za sada nema problema vecina brodova rade i place su uredne...Mariner agencija iz Trogira krca
Da li se konačno zna Å¡to će biti sa E.R offshorom?Sreo sam slučajno jednog poznanika sa ER-a pa govori da će sve ostati isto,sad me je to zbunilo...
Mozes li malo objasnit ovo "dosta losijim uvjetima"?Firmu je preuzea V ships.Svi smo dobili termination contract i ponudjen nam je posao na istim brodovima samo preko v shipa ali po dosta losijim uvjetima.Ko nece potpisat za v ship moze dobit 3pune place + 2basic
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mozes li malo objasnit ovo "dosta losijim uvjetima"?
Ti si prvi kolega sta san ja ima prilike cut i vidit koji je to tako okarakterizira...
2/O je pogodilo najvise...istina... ostali koliko znan su dobili mrvicu manje i zadovoljni sta su uopce ostali radit...Konkretno 2/O prije 4500-5000eur permanent sada 2600-2800usd permanent,3/O prije 2880eur permanent a sad 2300usd permanent.
Prvima i barbi je ok ostalo a sta se tice strojara znam samo da kolega s foruma Crta Zara ka 2/E nije tija potpisat radi losijih uvjeta a to bi on moga napisat koliko losijih.Za ovo sta sam ja napisa garantiram.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema ti ode whapp-aEkipa ja nisan potpisa iz osobnih razloga a uvjete nisan stvarno ni vidija nit me bilo briga...svojin kolegama zelin puno srice i zdravlka u buducnosti...a ti meraklija manje po wasapu ha ha ha...nadan se da kad se ovo oporavi da cemo se opet srist negdi.
Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk