Engine cadets

Dalmos

New member
Upravo nasao na linkedin-u ako kome pomogne super. Mail adresa mi je sumljiva pa budite oprezni.

Urgently required 2 DECK CADETS and Urgently required 2 Engine Cadets

FOR FURTHER DETAIL CONTACT.9920822186 MAIL.siddhaartsingh@gmail.com Osr Shipping NEED CREW FOR 6000GRT TANKER with PANAMA OR BELIZE CERTIFICATES AND CDC

Javite oni koji apliciraju dali je prevara ili ne?

Urgently required 2 DECK CADETS

Tu jedino prolaze indijci, on imasvoje oglase i na facebook stranici i na jos par foruma, ali tesko ce se dobit odgovori skoro i nikako, on trazi i kadete i sve skoro, ja sam se cuo sa njim i molio ga za kadeta ali samo indijce uzima

Tu jedino prolaze indijci, on imasvoje oglase i na facebook stranici i na jos par foruma, ali tesko ce se dobit odgovori skoro i nikako, on trazi i kadete i sve skoro, ja sam se cuo sa njim i molio ga za kadeta ali samo indijce uzima

Sranje. Onda je to triba naglasit debil da moraju bit te i te drzavne pripadnosti

Hebiga

Da, inace skoro uvik naglase ili ti na mailu naglase, al uvik triba poslat mail :D
Ima masu tih indijaca sta traze sve i svasta, ali vecinom uzimaju indijce, pilan ja jos uvik njih i priko skaypa i maila hehehe, kasnije ili sutra cu stavit neke grupe sa linkedina di sam ja jer ima dosta da se traze sekondi, chif, master......i na linkedinu isto mucin ljude i pilan za ukrcaj heheheh jedino na twiteru nemogu

A ko bi drugi bio nego indijac. Vidiš kako mu glasi adresa emaila,njegovo ime. Dobro da nije stavio ispred još ono Captain, takvih na LinkedInu ima vazda. Capt.Sindah mindah, Capt.Sutrh sutra, Capt....bla bla...nedaj bože da se ne vidi odmah da nije kapetan

Back