ENG1 medical

Ikard

Struja
Dobija sam mail od Rebecce iz Vikinga da trebam obavit sljedeće:

"Please find attached the Pre Employment Medical Forms that you will need to do at an approved doctors (See Below). These can be carried out by any MCA or Norwegian Medical approved Doctor. I have attached the forms that you need to ask the Doctor to complete. You will also need to complete an ENG1 or equivalent seafarer medical carried out at the same time."

Prvi formular koji mi je poslala u attachmentu je isti kao onaj koji sam obavija za matrikulu (obavljen kod dr. Marijana Milića, samo sta je na hrvatskom jeziku) i ENG1.

Di u Splitu obavit ENG1? Rebecca mi je rekla da mogu obavit kod dr. Gordane Tenzere - Taslak, međutim vise ne radi u ordinaciji u Dr?žićevoj i na telefon se nitko ne javlja.

Hvala na pomoći :uzdravlje

Dr. Gordana Tenzera-Taslak Zavod za Javno Zdravstvo Split Drziceva 15 21 000 Split tel:(0)21 / 343 850, fax: (0)21 / 535 318

- Dr. Zeljka Ercegovic Ordinacija Medicine Rada A.B. Simiceva 8 21 000 Split tel/fax: (0)21 / 371 945, mobile: 098 / 225 593

ovako su meni iz Vikinga poslali u mailu za split. Ta probaj kod ove druge onda

poliklinika caktas, parkiraliste ispod opcine, preporucujen.

ercegovicka... puno zajebancije i predugo traje

ENG 1, meni su uvik samo prepisivali iz nasega i nikad problema... po tome mozes otic i u onoga kod koga si radija za matrikulu na rvacki

ENG 1, meni su uvik samo prepisivali iz nasega i nikad problema... po tome mozes otic i u onoga kod koga si radija za matrikulu na rvacki

Slazem se s ovim sta kaze Turis. Meni bi uvik priveli s onog s medicine rada cak su mi na medicini rada izdavali na hrvatskom i engleskom jeziku.
Bia sam i u Ercegovicke 2 puta a bome i u Glavica u Dubrovniku ;) na kraju sve isto priznaju svaki.
Zakljucak ne opterecivati se s tim napraviti prvi s ruke i poslat bice ona u officu zna sta di i kako :D

Provjerit cu sutra kod doktora di sam radija za matrikulu, a ako ne bude moglo, idem u Polikliniku Cakta?? jer sam cua da se kod Ercegovicke ceka satima.

Dobija sam mail od Rebecce iz Vikinga da trebam obavit sljedeće:

"Please find attached the Pre Employment Medical Forms that you will need to do at an approved doctors (See Below). These can be carried out by any MCA or Norwegian Medical approved Doctor. I have attached the forms that you need to ask the Doctor to complete. You will also need to complete an ENG1 or equivalent seafarer medical carried out at the same time."

Prvi formular koji mi je poslala u attachmentu je isti kao onaj koji sam obavija za matrikulu (obavljen kod dr. Marijana Milića, samo sta je na hrvatskom jeziku) i ENG1.

Di u Splitu obavit ENG1? Rebecca mi je rekla da mogu obavit kod dr. Gordane Tenzere - Taslak, međutim vise ne radi u ordinaciji u Dr?žićevoj i na telefon se nitko ne javlja.

Hvala na pomoći :uzdravlje

Medjunarodni pomorski zakonik kaze:
Ako ne vadis endorsment i plovis s hrvatskom matrikulom, moraju ti priznati hrvatski lijecnicki na engleskom obavljen u bilo kojoj medicini rada na podrucju hrvatske.
Mnogo godina su i nase agencije zahtjevale da se vadi te panamski lijecnicki te marshall island itd...ali to je potrebno jedino prvi put dok se ne dobije endorsment sljedeci ukrcaji ako je lijecnicki istekao dovoljno je samo hrvatski lijecnicki preveden na engleski bez panamskih ili nekih drugih forma....mnogi ne citaju zakone nego se drze onoga tako pise
pozzz

Agentica mi je rekla da joj posaljem sliku kako bi mi napravili nizozemsku matrikulu. Mozda ima veze s tim?

EDIT: Doktorica Tenžera - Taslak se primistila u ordinaciju na adresi Matice Hrvatske 68, tel. 021 534 701. Ima licencu za Norwegian Medical, a cijena je 500kn.

Last edited:
Back