HITNOOOO
ELEKTRICAR
SENIOR
Pozdrav....
Dobia san ovaj meil a kako sam na Aidi zahvalia sam se ljudima.....
PoÅ¡tovani g-dine Carević,
Vezano za razgovor, na linkovima su detalji broda. Dokovanje je zavrsio proslog mjeseca u Cadizu.
Trenutno je na liniji Južna - Sjeverna Amerika.
Ugovor je 4 mjeseca a mjesečna plata EuR 4600,00 . Naravno, prema nama nemate nikakvih obaveza.
MARIVIA - Container Ship: current position and details | IMO 9228576, MMSI 636090485, Callsign ELZC6 | Registered in Liberia - AIS Marine Traffic
MERIVIA - IMO 9228576 - Callsign ELZC6 - ShipSpotting.com - Ship Photos and Ship Tracker
Ukrcaj početkom sledećeg mjeseca u USA . Javite da li Vam odgovara,
Lijep pozdrav,
Lado Vukovic
--
SeaMonte L.L.C
Peluzica b.b., 85330 Kotor
Montenegro
Ph. +382 32 304 672
Fax. +382 32 325 107
Mob. +382 69 044 711
e-mail :seamonte@t-com.me
http : Seamonte - Tradition that last
SENIOR
Poštovani,
najljpše zahvaljujem na odgovoru, naravno, kada se ima nesto bolje onda tu nema dileme,
a naravno, slobodno se javite kada god budete smatrali da Vam to odgovara.
Å to se tiče portala , možete staviti da tražimo i seniore za njemačkog ownera, sa kontejnerima
cca 2 - 3000 teu , sve gradjeno u njemackoj, novija gradnja, 60 godina ne mora da bude
granica ako su ljudi spremni i sa odgovarajućim iskustvom.
Hvala Vam
V. Pozdrav,
Lado
ELEKTRICAR
SENIOR
Pozdrav....
Dobia san ovaj meil a kako sam na Aidi zahvalia sam se ljudima.....
PoÅ¡tovani g-dine Carević,
Vezano za razgovor, na linkovima su detalji broda. Dokovanje je zavrsio proslog mjeseca u Cadizu.
Trenutno je na liniji Južna - Sjeverna Amerika.
Ugovor je 4 mjeseca a mjesečna plata EuR 4600,00 . Naravno, prema nama nemate nikakvih obaveza.
MARIVIA - Container Ship: current position and details | IMO 9228576, MMSI 636090485, Callsign ELZC6 | Registered in Liberia - AIS Marine Traffic
MERIVIA - IMO 9228576 - Callsign ELZC6 - ShipSpotting.com - Ship Photos and Ship Tracker
Ukrcaj početkom sledećeg mjeseca u USA . Javite da li Vam odgovara,
Lijep pozdrav,
Lado Vukovic
--
SeaMonte L.L.C
Peluzica b.b., 85330 Kotor
Montenegro
Ph. +382 32 304 672
Fax. +382 32 325 107
Mob. +382 69 044 711
e-mail :seamonte@t-com.me
http : Seamonte - Tradition that last
SENIOR
Poštovani,
najljpše zahvaljujem na odgovoru, naravno, kada se ima nesto bolje onda tu nema dileme,
a naravno, slobodno se javite kada god budete smatrali da Vam to odgovara.
Å to se tiče portala , možete staviti da tražimo i seniore za njemačkog ownera, sa kontejnerima
cca 2 - 3000 teu , sve gradjeno u njemackoj, novija gradnja, 60 godina ne mora da bude
granica ako su ljudi spremni i sa odgovarajućim iskustvom.
Hvala Vam
V. Pozdrav,
Lado
Last edited: