Elektricar, seniori

glembaj

banderaš
HITNOOOO

ELEKTRICAR
SENIOR

Pozdrav....

Dobia san ovaj meil a kako sam na Aidi zahvalia sam se ljudima.....

PoÅ¡tovani g-dine Carević,

Vezano za razgovor, na linkovima su detalji broda. Dokovanje je zavrsio proslog mjeseca u Cadizu.
Trenutno je na liniji Južna - Sjeverna Amerika.

Ugovor je 4 mjeseca a mjesečna plata EuR 4600,00 . Naravno, prema nama nemate nikakvih obaveza.

MARIVIA - Container Ship: current position and details | IMO 9228576, MMSI 636090485, Callsign ELZC6 | Registered in Liberia - AIS Marine Traffic

MERIVIA - IMO 9228576 - Callsign ELZC6 - ShipSpotting.com - Ship Photos and Ship Tracker

Ukrcaj početkom sledećeg mjeseca u USA . Javite da li Vam odgovara,

Lijep pozdrav,

Lado Vukovic
--
SeaMonte L.L.C
Peluzica b.b., 85330 Kotor
Montenegro
Ph. +382 32 304 672
Fax. +382 32 325 107
Mob. +382 69 044 711
e-mail :seamonte@t-com.me
http : Seamonte - Tradition that last

SENIOR
Poštovani,
najljpše zahvaljujem na odgovoru, naravno, kada se ima nesto bolje onda tu nema dileme,
a naravno, slobodno se javite kada god budete smatrali da Vam to odgovara.
Å to se tiče portala , možete staviti da tražimo i seniore za njemačkog ownera, sa kontejnerima
cca 2 - 3000 teu , sve gradjeno u njemackoj, novija gradnja, 60 godina ne mora da bude
granica ako su ljudi spremni i sa odgovarajućim iskustvom.

Hvala Vam
V. Pozdrav,

Lado

Last edited:
Marivia,Clivia,Lobivia,Magnavia uglavnom sve zavrsava na VIA

ovi brodi do 200m su radeni u Gdinia Gdansk svi sa sulzer 6rta74 neki sa sahaft generatorom I pomocni 3pcs sulzer cigelski diesel
a neki sa 4komada man 28/32 tesko gorivo
neki su s dizalicama Libher ili NMF a neki su bez Magnavia ,Lindavia i noviji kontenjeri iz Koreje
bili su filipi su svi osim kapa barbe i struje ,sad su to malo prominili

Inace firma se zove Herman Daulsberg Bremen ok firma ali nikakva raskos sta danas traze mlade snage na brodu
tu firmu je prije vodia Jan Rodenburg inace je i Oltmana vodia u isto vrime pa bi neki mogli povezat ,sad je tehnicki nas covik iz Rijeke (necu spominjat ime ) inace sve naj.

Ta firma je 98-2002 placala tu poziciju 7150DM plus bonus 400DM e to su bili soldi!!!!!:hihi

Neznam sta je krivo prominilo se puno toga ali ova Marivia je ona na kojoj sam ja bia davno prije......
Sad ako se prominia tehnicki to neznam,sve je moguce,braca Buneman nisu nikad bila siroke ruke;)

Ajde malo sam procita po netu sad vode sinovi,jedan je bia s menom jedno lito na Altaviji tira ih je otac da rade.

Ne virujem da se tu nesto puno prominilo.....

Last edited:
Back